Artikel top billede

Microsoft vil belønne Bing-brugere

Microsofts Cashback-service slog aldrig rigtig igennem, men virksomheden eksperimenterer stadig med måder at betale brugerne på, denne gang med et program der skal belønne folk for at søge på Bing.

Computerworld News Service: Tjenesten Bing Rewards tilbyder brugerne point ("credits") for at anvende søgemaskinen, og pointene kan så ombyttes til en række forskellige produkter.  

For at anvende tjenesten skal brugerne downloade Bing Bar og oprette en konto i Bing Reward-programmet ved hjælp af deres Windows Live ID.

Bing Bar vil så tilbyde forskellige metoder, hvormed brugerne kan tjene point, ligesom den holder styr på, hvor mange point hver bruger har optjent.

Man kan få point på flere forskellige måder, med udgangspunkt i de tilbud som popper op i Bing Bar. 

Man kan for eksempel få point ved at surfe på Bing, ved at vælge Bing som default søgeværktøj i browseren eller ved at afprøve nye Bing-funktioner.

Man får 250 point ved oprettelsen alene, og det er nok til at købe nogle af de billigste produkter i programmet. Bing Rewards tilbyder en lang række forskellige produkter, som for eksempel DVD'er, køkkentøj, gavekort til restauranter og digitalkameraer.

Brugerne kan desuden vælge at donere pointene til velgørende formål, og 100 point svarer i den forbindelse til en dollar. Pointene kan desuden ombyttes til Microsoft Point og bruges til indkøb af produkter til Xbox og Zune.

Preview kun i USA

Programmet findes indtil videre kun i USA, og Microsoft kalder det selv en "preview", selv om alle tilsyneladende kan tilmelde sig.

I juli valgte Microsoft at lukke ned for tjenesten Bing Cashback, som tilbød brugerne kontante belønninger, hvis de købte produkter efter at have søgt på dem via Bing.

Da Microsoft offentliggjorde afviklingen af Cashback, fortalte virksomheden, at tjenesten ikke havde fået den brede opbakning, som Microsoft havde håbet på.

Specielt Bill Gates har virket interesseret i ideen om at belønne brugere for at anvende Bing til søgninger.

Inden han trådte tilbage fra sin ledende rolle i virksomheden, talte han ofte om, hvordan man kunne give folk særlig grund til at anvende en søgemaskine frem for en anden.

Siden lanceringen sidste år har Bing langsomt men sikkert vundet markedsandele. I august i år var Bing, ifølge analysefirmaet Nielsen, vokset med 30 procent i forhold til året før, til en andel på 13,9 procent af markedet.

Oversat af Marie Dyekjær Eriksen




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere