Artikel top billede

Microsoft vil belønne Bing-brugere

Microsofts Cashback-service slog aldrig rigtig igennem, men virksomheden eksperimenterer stadig med måder at betale brugerne på, denne gang med et program der skal belønne folk for at søge på Bing.

Computerworld News Service: Tjenesten Bing Rewards tilbyder brugerne point ("credits") for at anvende søgemaskinen, og pointene kan så ombyttes til en række forskellige produkter.  

For at anvende tjenesten skal brugerne downloade Bing Bar og oprette en konto i Bing Reward-programmet ved hjælp af deres Windows Live ID.

Bing Bar vil så tilbyde forskellige metoder, hvormed brugerne kan tjene point, ligesom den holder styr på, hvor mange point hver bruger har optjent.

Man kan få point på flere forskellige måder, med udgangspunkt i de tilbud som popper op i Bing Bar. 

Man kan for eksempel få point ved at surfe på Bing, ved at vælge Bing som default søgeværktøj i browseren eller ved at afprøve nye Bing-funktioner.

Man får 250 point ved oprettelsen alene, og det er nok til at købe nogle af de billigste produkter i programmet. Bing Rewards tilbyder en lang række forskellige produkter, som for eksempel DVD'er, køkkentøj, gavekort til restauranter og digitalkameraer.

Brugerne kan desuden vælge at donere pointene til velgørende formål, og 100 point svarer i den forbindelse til en dollar. Pointene kan desuden ombyttes til Microsoft Point og bruges til indkøb af produkter til Xbox og Zune.

Preview kun i USA

Programmet findes indtil videre kun i USA, og Microsoft kalder det selv en "preview", selv om alle tilsyneladende kan tilmelde sig.

I juli valgte Microsoft at lukke ned for tjenesten Bing Cashback, som tilbød brugerne kontante belønninger, hvis de købte produkter efter at have søgt på dem via Bing.

Da Microsoft offentliggjorde afviklingen af Cashback, fortalte virksomheden, at tjenesten ikke havde fået den brede opbakning, som Microsoft havde håbet på.

Specielt Bill Gates har virket interesseret i ideen om at belønne brugere for at anvende Bing til søgninger.

Inden han trådte tilbage fra sin ledende rolle i virksomheden, talte han ofte om, hvordan man kunne give folk særlig grund til at anvende en søgemaskine frem for en anden.

Siden lanceringen sidste år har Bing langsomt men sikkert vundet markedsandele. I august i år var Bing, ifølge analysefirmaet Nielsen, vokset med 30 procent i forhold til året før, til en andel på 13,9 procent af markedet.

Oversat af Marie Dyekjær Eriksen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


Fremtidens ERP – træf de rigtige strategiske valg

Automatisering, fuld udnyttelse data og muligheden for at knytte leverandører og kunder endnu tættere til virksomheden, og kravene til et moderne forretnings- eller ERP-system er mange. Vær med når vi sætter fremtiden ERP på dagsordnen og diskuterer nogle af de vigtigste og mest relevante spørgsmål om ERP.

13. oktober 2022 | Læs mere


Dell Technologies Forum

Se hvilke løsninger, der kan give jeres virksomhed de næste banebrydende resultater Mød brancheeksperter, vær med til spændende breakout-sessioner og interaktive oplevelser, og lær mere om løsninger inden for alt fra multicloud-strategi som as-a-Service, AI-baserede beslutningsprocesser i edge-miljøer til moderne og sikker cyber resilience.

25. oktober 2022 | Læs mere


Computerworld
Efter 15 år med iPhone: Her er Computerworlds favorit-modeller - og vores karakter til hver enkelt model
CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital