Artikel top billede

Office retter fejl i Word og Excel

Tirsdag udrullede Microsoft en række opdateringer, der skulle rette fejl i mindst to Office-programmer.

Computerworld News Service: Ifølge de sikkerhedsbulletiner, som Microsoft har udsendt i forbindelse med tirsdagens sikkerhedsopdateringer, findes sårbarhederne i henholdsvis Word og Excel.
 
I begge tilfælde gør sårbarhederne det muligt at køre fjernkode, hvis brugeren åbner et specielt designet Word- eller Excel-dokument.

Sikkerhedsopdateringen retter 11 fejl i Word og 13 i Excel, fortæller Microsoft.
 
De påvirkede Mac-produkter er Office 2004, Office 2008 og Open XML File Format Converter til Mac, som gør det muligt for brugerne at åbne filer, der er skabt i Office 2008 eller tidligere versioner af produktivitetspakken.
 
Opdateringen Office 2008 til Mac 12.2.7 fylder 333MB og kræver OS X 10.4.9 eller senere. Udover sikkerhedsrettelserne lover Office 2008-opdateringen desuden større stabilitet ved opstart af Excel og højere pålidelighed, når Entourage forbindes med Microsoft Exchange Server.
 
De andre opdateringer inkluderer Office 2004 til Mac 11.6.1, der fylder 16MB og kører på OS X 10.2.8 eller senere, og Open XML File Format Converter til Mac 1.1.7, som fylder 45MB.
 
Udover de tre sikkerhedsopdateringer har Microsoft desuden udgivet en 64MB stor opdatering til Microsoft Entourage 2008 til Mac, Web Services Edition.
 
Den tilhørende kommentar lover forbedringer i kalenderfunktionen såvel som i muligheden for at synkronisere noter, opgaver og kategorier med Exchange Server. Microsoft fortæller desuden, at opdateringen muliggør data-logging til brug ved diagnosticering.
 
Oversat af Marie Dyekjær Eriksen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Windows 11 lækket og prøvekørt: Sådan kommer det nye styresystem til at se ud
Microsoft kommende styresystem tager form. En lækket version viser allerede nu store dele af, hvordan Windows 11 er i brug.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.