Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Office retter fejl i Word og Excel

Tirsdag udrullede Microsoft en række opdateringer, der skulle rette fejl i mindst to Office-programmer.

Computerworld News Service: Ifølge de sikkerhedsbulletiner, som Microsoft har udsendt i forbindelse med tirsdagens sikkerhedsopdateringer, findes sårbarhederne i henholdsvis Word og Excel.
 
I begge tilfælde gør sårbarhederne det muligt at køre fjernkode, hvis brugeren åbner et specielt designet Word- eller Excel-dokument.

Sikkerhedsopdateringen retter 11 fejl i Word og 13 i Excel, fortæller Microsoft.
 
De påvirkede Mac-produkter er Office 2004, Office 2008 og Open XML File Format Converter til Mac, som gør det muligt for brugerne at åbne filer, der er skabt i Office 2008 eller tidligere versioner af produktivitetspakken.
 
Opdateringen Office 2008 til Mac 12.2.7 fylder 333MB og kræver OS X 10.4.9 eller senere. Udover sikkerhedsrettelserne lover Office 2008-opdateringen desuden større stabilitet ved opstart af Excel og højere pålidelighed, når Entourage forbindes med Microsoft Exchange Server.
 
De andre opdateringer inkluderer Office 2004 til Mac 11.6.1, der fylder 16MB og kører på OS X 10.2.8 eller senere, og Open XML File Format Converter til Mac 1.1.7, som fylder 45MB.
 
Udover de tre sikkerhedsopdateringer har Microsoft desuden udgivet en 64MB stor opdatering til Microsoft Entourage 2008 til Mac, Web Services Edition.
 
Den tilhørende kommentar lover forbedringer i kalenderfunktionen såvel som i muligheden for at synkronisere noter, opgaver og kategorier med Exchange Server. Microsoft fortæller desuden, at opdateringen muliggør data-logging til brug ved diagnosticering.
 
Oversat af Marie Dyekjær Eriksen




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere