Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Her er Årets It-fuser 2010

Cirka 3.000 af Computerworlds læsere har kåret den største it-fuser i det forløbne år. Valget endte med en 'jordskredssejr'.

Der var ikke megen tvivl.

Der var ikke megen nåde.

Og der var langt fra fuld tilfredshed med projektet bag årets it-fuser.

Årets suveræne it-fuser er: NemID.

Ud af cirka 3.000 unike stemmer landede NemID på en ensom førsteplads med 48 procent af stemmerne.

Læs: Kandidat til Årets it-fuser: NemID

Da Computerworld tidligere i december inviterede læserne til at indstille kandidater til Året It-fuser, skilte NemID sig også meget hurtigt ud.

Ud af 19 debattråde handlede 15 om NemID. Eller GlemID og NemIDioti, som kreative læsere navngav login-løsningen, der blandt andet blev nomineret for at være ustabil, utidssvarende, upraktisk og usikker. 

Opløb om andenpladsen

Ind på andenpladsen tikkede den digitale tinglysning, der har kostet tusindvis af danskere mange tusinde kroner. Tinglysningen løb med 28 procent af stemmerne.

Læs: Kandidat til Årets It-fuser: Den digitale tinglysning

Tredjepladsen indtages af det infamøse Rejsekort, der trods massive forsinkelser netop har fået lov at køre videre. Det projekt fik 24 procent af af læsernes stemmerne.

Læs: Kandidat til Årets It-fuser: Rejsekortet.

Computerworld stiller folkene bag NemID fem skarpe spørgsmål om den tvivlsomme ære at være kåret til Årets It-fuser. Læs mere på Computerworld.dk senere.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere