Her er Årets It-fuser 2010

Cirka 3.000 af Computerworlds læsere har kåret den største it-fuser i det forløbne år. Valget endte med en 'jordskredssejr'.

Der var ikke megen tvivl.

Der var ikke megen nåde.

Og der var langt fra fuld tilfredshed med projektet bag årets it-fuser.

Årets suveræne it-fuser er: NemID.

Ud af cirka 3.000 unike stemmer landede NemID på en ensom førsteplads med 48 procent af stemmerne.

Læs: Kandidat til Årets it-fuser: NemID

Da Computerworld tidligere i december inviterede læserne til at indstille kandidater til Året It-fuser, skilte NemID sig også meget hurtigt ud.

Ud af 19 debattråde handlede 15 om NemID. Eller GlemID og NemIDioti, som kreative læsere navngav login-løsningen, der blandt andet blev nomineret for at være ustabil, utidssvarende, upraktisk og usikker. 

Opløb om andenpladsen
Ind på andenpladsen tikkede den digitale tinglysning, der har kostet tusindvis af danskere mange tusinde kroner. Tinglysningen løb med 28 procent af stemmerne.

Læs: Kandidat til Årets It-fuser: Den digitale tinglysning

Tredjepladsen indtages af det infamøse Rejsekort, der trods massive forsinkelser netop har fået lov at køre videre. Det projekt fik 24 procent af af læsernes stemmerne.

Læs: Kandidat til Årets It-fuser: Rejsekortet.

Computerworld stiller folkene bag NemID fem skarpe spørgsmål om den tvivlsomme ære at være kåret til Årets It-fuser. Læs mere på Computerworld.dk senere.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Computerworld A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2.0: Forretning, innovation og udvikling

På Digitaliseringsledelse kan du derfor en række førende danske CIOs der ærligt fortæller om deres overvejelser, strategier, organisationer og resultater. På dagen får du desuden mulighed for at netværke og reflektere over indholdet i en række korte intensive sessioner samt gå i dialog med dagens stærke oplægsholdere.

05. november 2020 | Læs mere


Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Hybrid infrastruktur giver Jutlander Banks medarbejdere mere tid til kunderne
Hos Jutlander Bank sørger den nye, hybride infrastruktur fra HPE for, at bankens kunderådgivere i dag kan bruge væsentlig mere tid hos den enkelte kunde. I denne kundecase kan du få indsigt i hvordan IT-chef Kim Meling Christensen har oplevet samarbejdet med Atea og HPE – samt hvilke kundevendte fordele og muligheder for automatisering som det har givet.