SAP's danske topchef, Jim Hagemann Snabe, og hans co-CEO Bill McDermott skifter ud i ledelsen.

SAP rydder op i den øverste ledelse

SAP har foretaget en større ledelsesrokade, der betyder at fire topmedarbejdere forlader virksomheden.

Computerworld News Service: Tre SAP vice presidents og en chef fra virksomhedens serviceforretning forlader nu SAP som en del af en større ledelsesrokade, lyder det fra virksomheden.
SAP har bekræftet, at Doug Merrot, der er executive vice president og general manager for salg hos virksomhedens business objects-division, forlader firmaet sammen med lederen af global field services, Bernd-Michael Rumpf.

Computerworld erfarer desuden, at executive vice president Bob Stutz, som er leder af afdelingen for mobile applikationer, også får sin afgang, ligesom Singh Mecker, der er senior vice president og leder af SAP's global sales partners.

SAP har endnu ikke bekræftet de to sidstnævnte.

En talsperson fra SAP insisterer på, at disse forandringer sker som en del af en årlig omorganisering inden jul, men personen antyder samtidig, at de har forbindelse med virksomhedens forretningsmål.

"Vi gennemfører tilpasninger i organisationen hvert eneste år for at sikre, at vi følger strategien og når vores mål," sagde han. "Det sker i midten af december hvert år."

Rokering og forfremmelse
Nyheden kommer i et år, hvor SAP har forfulgt en såkaldt 'four-element'-strategi, hvor kunderne bliver tilbudt en blanding af applikationer on-premise, on-demand og on-servcice, sammen med bedre mulighed for applikationsstyring. In-memory teknologier udgør en essentiel del af on-premise strategien.

I februar blev de to chefer Jim Hagemann Snabe og Bill McDermott kaldt til at erstatte Leo Apotheker, som i dag er leder af Hewlett Packard. Det blev han knap en måned efter, Mark Hurd blev gået som følge af beskyldninger om sexchikane.

Som del af de nye forandringer skal Rob Enselin, som er den nuværende president for SAP i Nordamerika, lede salg for SAP.

Sanjay Poonen, der er senior VP og general manager for Business Object, er desuden også blevet forfremmet, men hans nye titel er endnu ikke blevet bekræftet.

Oversat af Marie Dyekjær Eriksen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer & Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital konference: Digitale forretningsløsninger 2020 - processer og teknologier, der øger bundlinien

Den digitale transformation har potentialet til at ændre virksomhedernes forretningsmodeller - og til at forandre forbindelsen til både slutbrugere og leverandører. For stadig flere virksomheder ligger vægten i forretningerne derfor i stadig højere grad på selve kundeoplevelsen og værdiskabelsen for brugeren. På denne heldagskonference får du derfor indspark og viden om, hvor du kan sætte ind, hvis du skal komme på omgangshøjde med de bedste digitale forretningsløsninger og skabe mest mulig værdi for din forretning med ny teknologi, der øger bundlinien.

21. oktober 2020 | Læs mere


Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Computerworld
Muligt Apple-kup: Der er tre gode grunde til, at iPhone 12 kan blive usædvanlig billig
Apple løfter sløret for et nyt kuld af smartphones i aften. Der kan komme en mindre prisbombe iblandt dem.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan opbevarer du effektivt og sikkert dine data – også med hybrid cloud
Cloud er her der og alle vegne. Men mange organisationer foretrækker en mere blandet tilgang, hvor dele af virksomhedens workload og it-miljøer sendes i clouden, mens andre dele placeres i andre og ofte lokale datacentre. Det stiller ofte mange forskelligartede krav til behovet for lokal storage. Men med IBM FlashSystem kan du konsolidere dit storage-behov og reducere kompleksiteten. Samtidig er FlashSystem all-flash og hybrid-løsninger bygget på et standardiseret sæt af værktøjer og APIs, som giver dig adgang til enterprise-løsninger uanset størrelsen på din organisation. I dette whitepaper fra Atea og IBM kan du læse om IBMs storeløsninger og de yderligere fordele som du kan opnå med dem.