Artikel top billede

Skærmdump fra præsentation på YouTube.

CES: Opera fremviser browser til tablet-pc'er

Den norske virksomhed Opera Software løfter sløret for selskabets ny browser til tablet-pc'er under det internationale forbrugerelektronik-show CES.

Computerworld News Service: De mennesker, der allerede anvender Operas browsere til pc'er og smartphones, vil med det samme føle sig hjemme i den ny tablet-browser, som virksomheden præsenterer på CES i Las Vegas i denne uge.

En YouTube-video viser browseren i brug på en Android-baseret tablet-pc. 
 
Når man klikker på Opera-ikonet, bliver man ført videre til en startskærm med virksomhedens Speed Dial-funktion, som giver hurtig adgang til favorit-hjemmesider via ni felter.
 
Klippet viser desuden, hvordan man ved hjælp af en finger kan navigerer på sider, der er for store til skærmen, og zoome ved at knibe med to fingre.
 
Opera er ikke den eneste browser-udvikler med øjnene stift rettet mod tablet-markedet. I december fortalte Skyfire, at virksomhedens Flash-kompatible browser er blevet godkendt til brug med Apples iPad, hvor den skal konkurrere med den Safari-browser, der findes som standard.
 
Alle tre browsere ligner hinanden i deres touch-baserede brugerflade med en menu-bar i toppen af skærmen med søgefelt og knapper til navigation og styring af tabs.
 
Oversat af Marie Dyekjær Eriksen 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere