Artikel top billede

Gæld på 216 milllioner: Dansk mobil-firma styrtbløder

Et tidligere bestyrelsesmedlem i IT Factory har tilsyneladende ikke held til at trylle Wimax om til en god forretning.

Læs også:

Butlernetworks-boss: Det går fint - pengene er på vej

Ekspert: Butlernetworks' økonomi er "elendig"

Underskud seks år i træk. Med et bedste resultat på minus 34 millioner kroner og værste år i 2008 på minus 116 millioner kroner.

Til sammen lyder underskuddet på 317,6 millioner kroner.

Sådan er virkeligheden for selskabet Butler Networks, der har det tidligere IT Factory-bestyrelsesmedlem Henning Børgesen siddende som formand i bestyrelsen.

Selskabet slæber ifølge seneste regnskab rundt på en kortfristet gæld på 120 millioner kroner og langfristet gæld på 96 millioner kroner.

Selskabets 53 ansatte arbejder med trådløs infrastruktur og Wimax-teknologi, som kan bruges til trådløst bredbånd.

Henning Børgesen har siddet som bestyrelsesformand i selskabet siden januar 2005.

Og rædselsåret 2008, hvor i øvrigt også IT Factory kollapsede, har været hårdt ved selskabets egenkapital, der gik i rødt.

Status ved seneste regnskab er en negativ egenkapital på 81,6 millioner kroner.

Læs også:

Butlernetworks-boss: Det går fint - pengene er på vej

[b]Ekspert: Butlernetworks' økonomi er "elendig"[/b]
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere