Foto: John W. McDonough

Onfone skruer op: Vil nå 300.000 kunder inden nytår

Mobilselskabet Onfone hæver nu målet for 2011. Læs her, hvad der ligger bag den nye målsætning.

Mobilselskabet Onfone har nu rundet 180.000 kunder.
 
Det er blot 20.000 kunder fra det mål, som administrerende direktør Morten Strunge sidste år satte for hele 2011. Derfor har han nu besluttet at skrue op for ambitionerne.
 
"Vi har ændret målsætningen, og vi går nu benhårdt efter at runde 300.000 kunder inden årets udgang," fortæller Morten Strunge.
 
Væksten i Onfones kundebase tog for alvor fart sidste år. Mobilselskabets koncept med mobilpakker med et fast antal minutter, ubegrænsede sms'er samt en vis mængde data viste sig at være populære.
 
Efterfølgende har de store teleselskabers lavpriskonkurrenter som eksempelvis Telenors Bibob og TDC's M1 lanceret lignende produkter. Trods konkurrencen er det dog lykkedes Onfone at fastholde en vækst i kundebasen på cirka 20.000 om måneden, fortæller Morten Strunge.
 
Hvorfor vælger I at skrue op for ambitionerne, samtidig med at I har en lang række konkurrenter, som er begyndt at lancere nogle produkter, der minder utrolig meget om jeres?
 
"I dag får vi 20.000 nye kunder om måneden, og efter april får vi otte måneder til at lave 100.000 kunder, så vi tager højde for, at vores konkurrenter lancerer kampagner. Hvis vi ikke havde taget højde for det, havde vi sagt, at vi ville realisere det på fem måneder, så vi er meget konservative og realistiske med vores budgetplanlægning," siger Morten Strunge. 

Udvider kundebasen 
Den hårde konkurrence fra de andre teleselskaber har ifølge Onfone-direktøren haft den konsekvens, at mobilselskabets markedsandel inden for pakke-produkter er faldet, men markedet er samtidig blevet større.
 
"Der sker jo tit det, at når andre markedsfører den samme type produkter, så vokser markedet for den slags produkter," fortæller han.
 
Til april vil Onfone kaste sig ud på et helt nyt marked i et forsøg på at kapre en helt ny type kunder.
 
"Vi har meldt ud, at vi kommer ind på erhvervsmarkedet, og der vil vi begynde med nogle meget aggressive løsningsmuligheder til erhvervskunder," siger Morten Strunge.
 
Onfone har hidtil kørt med underskud, men direktøren forventer - som tidligere meldt ud - en positiv bundlinje fra maj.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Tirsdag kårer Microsoft de bedste partnere i Danmark: Proactive og Delegate fører feltet an med flest nomineringer
Landets ypperste Microsoft-partnere bliver tirsdag hædret af Microsofts danske ledelse. 20 virksomheder har fået en indbydelse til det prestigefyldte arrangement. Her er et overblik over, hvem der er blevet nomineret.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.