Artikel top billede

Derfor skal du ikke vente med at købe tablet-pc'er

Der er ingen grund til at vente med at investere i tablet-pc'er til virksomhedens medarbejdere. Se hvorfor.

Læs også:
Guide: Bliv effektiv med tablet-pc'er og smartphones

En del virksomheder er allerede godt i gang med at udforske mulighederne med tablet-pc'er som en ny formfaktor til virksomhedens medarbejdere.

Men der er mindst lige så mange for hvem tablets lige så godt kunne være noget, doktoren donerer.

Ifølge en ny rapport fra Gartner rummer netop denne type enheder imidlertid så mange muligheder, at det ikke giver den store mening at vente med investeringerne.

Samtidig advarer analytiker David Willis dog om, at implementeringen af tablet-pc'er kræver nye policies og evner hos forretningen.

"CIO'er er fast besluttede på ikke at begå den samme fejl, som de begik med smartphones, der i starten ofte blev afskrevet som dyrt og ligegyldigt legetøj eller omkostningstunge status-symboler - hvilket ofte gav plads til de opfindsomme ledere, der så den konkurrencemæssige fordel, som mobil-applikationer kunne give dem".

Gartner forventer, at der alene i 2011 vil blive solgt 69 millioner tablet-pc'er på verdensplan. En stadig større del af dem vil finde vej til de professionelle brugere. 

"iPad og den store bølge af tablet-pc'er har sat gang i fantasien hos forretningsledere," skriver Gartner og tilføjer:

"For forbrugeren bragte iPad en afslappet men rig oplevelse ind i stuen, på toget eller i køen i banken. Næste skridt er, at it-organisationer finder nye steder, hvor tablet-pc'er leverer informationer og medier på nye måder."

Læs også:
Guide: Bliv effektiv med tablet-pc'er og smartphones
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere