Artikel top billede

Derfor skal du ikke vente med at købe tablet-pc'er

Der er ingen grund til at vente med at investere i tablet-pc'er til virksomhedens medarbejdere. Se hvorfor.

Læs også:
Guide: Bliv effektiv med tablet-pc'er og smartphones

En del virksomheder er allerede godt i gang med at udforske mulighederne med tablet-pc'er som en ny formfaktor til virksomhedens medarbejdere.

Men der er mindst lige så mange for hvem tablets lige så godt kunne være noget, doktoren donerer.

Ifølge en ny rapport fra Gartner rummer netop denne type enheder imidlertid så mange muligheder, at det ikke giver den store mening at vente med investeringerne.

Samtidig advarer analytiker David Willis dog om, at implementeringen af tablet-pc'er kræver nye policies og evner hos forretningen.

"CIO'er er fast besluttede på ikke at begå den samme fejl, som de begik med smartphones, der i starten ofte blev afskrevet som dyrt og ligegyldigt legetøj eller omkostningstunge status-symboler - hvilket ofte gav plads til de opfindsomme ledere, der så den konkurrencemæssige fordel, som mobil-applikationer kunne give dem".

Gartner forventer, at der alene i 2011 vil blive solgt 69 millioner tablet-pc'er på verdensplan. En stadig større del af dem vil finde vej til de professionelle brugere. 

"iPad og den store bølge af tablet-pc'er har sat gang i fantasien hos forretningsledere," skriver Gartner og tilføjer:

"For forbrugeren bragte iPad en afslappet men rig oplevelse ind i stuen, på toget eller i køen i banken. Næste skridt er, at it-organisationer finder nye steder, hvor tablet-pc'er leverer informationer og medier på nye måder."

Læs også:
Guide: Bliv effektiv med tablet-pc'er og smartphones
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere