Artikel top billede

Ny koncernchef i Columbus IT: Her er min plan

Som ny koncernchef i Columbus IT skal Thomas Honoré sikre selskabets vækst. Se strategien her.

Læs også:

Dansk Oracle-direktør får ny top-job i it-branchen

Thomas Honoré stopper som direktør i Oracle

Oracle søger ny frontfigur efter uventet direktør-exit

For en måned siden forlod Thomas Honoré Oracle Danmark.
I dag starter han som koncernchef i Columbus IT, der lever af at levere løsninger baseret på Microsofts produkter.

"Min opgave bliver at se til, at virksomheden kan vokse, at forfølge den strategi, der allerede er lagt, og eksekvere den," fortæller Thomas Honoré på sin første arbejdsdag.

Columbus IT har 1.000 ansatte og en omsætning på knap en milliard kroner fordelt på 24 lande.

Thomas Honoré forklarer, at virksomheden først og fremmest arbejder med Microsoft Dynamics-løsninger til mellemstore virksomheder inden for blandt andet fødevarebranchen og detail.

Nu skal den nye koncernchef sikre, at virksomheden med det udgangspunkt kan øge omsætningen.

"Det er det, jeg skal finde ud af, så i de næste par måneder skal jeg forstå virksomheden til bunds. Jeg skal rundt og tale med medarbejderne og ledelserne i de enkelte lande for at finde ud af, hvor vi kan forbedre forretningen."

Vil der ske større forandringer, eller vil du køre virksomheden videre, som den hele tiden er blevet kørt?

"Jeg tror, at kontinuiteten er vigtig, og specielt på det strategiske niveau forfølger jeg den strategi, der allerede er lagt - jeg mener, at den er det rigtige for Columbus."

Cloud - en trussel eller mulighed?

Tidligere på måneden holdt Microsofts Steve Ballmer en tale, hvor han ridsede planerne op for Microsofts ERP og CRM-løsninger:

"Alle vores produkter vil blive designet til at kunne levere alle fordelene fra skyen. Alle - hele Dynamics for eksempel - vil give kunderne mulighed for på et øjeblik at skalere it-ressourcer til de specifikke behov i forretningen," sagde Steve Ballmer.

Med den udmelding er spørgsmålet, hvilken rolle en virksomhed som Columbus IT kommer til at spille i de kommende år?

"Vi har en løbende dialog med Microsoft og er en af de største partnere på Dynamics, så det er klart, at vi har en gensidig interesse i at vokse," siger Thomas Honoré.

"Jeg er helt sikker på, at der i en cloud-verden også vil være behov for virksomheder, der kender kundernes forretninger og brancher," lyder det fra den nye koncernchef i Columbus IT.

Læs også:

Dansk Oracle-direktør får ny top-job i it-branchen

Thomas Honoré stopper som direktør i Oracle

Oracle søger ny frontfigur efter uventet direktør-exit
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Lars Seier headhuntede Mærsk-veteran til sit kryptoprojekt: “Jeg er sikker på, at Mærsk ville vælge en blockchain-løsning som Concordiums, hvis de i dag skulle bygge en blockchain-løsning fra bunden”
Interview: Mærsk-veteranen Lone Fønss Schrøder, der i dag står i spidsen for Lars Seiers blockhain-satsning Concordium, vurderer, at Mærsk ville have valgt en anden type løsning til selskabets blockchain-satsning, hvis shipping-giganten i dag skulle bygge en blockchain-løsning fra bunden.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.