Artikel top billede

"Herzlich willkommen til det tidligere PC-Ware. Nu hedder vi Comparex."

PC-Ware dropper PC-Ware i rekord-regnskabsår

PC-Ware hedder ikke længere PC-Ware. Virksomheden vil under nyt brand fordoble sit salg til to milliarder euro.

Den tyske it-servicekoncern PC-Ware Information Technologies AG og dets datterselskaber i 28 lande hedder fremover Comparex.

Det nye navn og brand skal støtte virksomhedens vækststrategier, der skal baseres på en standardiseret portefølje, som over de næste tre år gradvist skal implementeres i alle virksomhedens afdelinger.

I løbet af de samme tre år forventer Comparex at fordoble sit salg til to milliarder euro, og tallene for indeværende regnskabsår viser, at 2010/2011 bliver virksomhedens bedste nogensinde, og de foreløbige tal viser en omsætning cirka 975 millioner euro.

Det er en stigning i omsætningen på godt 17 procent i forhold til forrige regnskabsår.

I takt med at grænserne mellem mainframe- og serverløsninger udviskes, så bliver det mindre og mindre relevant for virksomhedskunder, om deres løsninger leveres fra datacentre bag egne jerndøre eller fra en ekstern leverandørs datacenter, forklarer Comparexs direktør, Klaus Elsbacher, i en pressemeddelelse.

"Comparex arbejder på at ensrette sine løsninger, så gruppens globale afdelinger kan levere samme brandede services, som kan omfatte alle vores regioner og alle vores producentuafhængige produkter og services," siger han.

Comparex (altså tidligere PC-Ware) har 30 år på bagen som it-serviceleverandør. Selskabet har i dag 75 kontorer i 28 lande, 1.700 ansatte, og tilbyder en række tjenester inden for software og it-infrastruktur.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
MS Power Platform

På dette seminar kan du høre mere om mulighederne i Power Apps, og hvordan du kommer igang med at skabe værdi med Microsofts low code/no code-platform. Du kan også få inspiration fra organisationer, der i dag allerede er godt i gang og som har gjort sig deres erfaringer med platformen. Hvad virker? Og hvad virker ikke?

28. september 2022 | Læs mere


Strategisk brug af cloud: Få styr på compliance, infrastruktur og industry clouds

På denne konference klæder vi dig på at træffe de strategiske de valg, som der ligger bag hybrid cloud. Og vi går i dybden med de compliance- og sikkerhedsmæssige udfordringer og beslutninger der følger med cloud-løsninger

29. september 2022 | Læs mere


Årets CISO 2022 - Sådan arbejder du med sikkerhed, systemer og ledelse

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2022 på denne konference.

05. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital