Artikel top billede

Google klar til at lancere iTunes-konkurrent

Nu skulle det være ganske vist; Google kommer med en musiktjeneste senere i dag. Se, hvad du kan vente dig.

Læs også: Sådan fungerer Amazons gratis cloud-storage

Verdens største søge-selskab er nu klar til at tage kampen op med Apples dominerende iTunes-musikbutik.

Flere internationale medier skriver, at Google senere i dag på selskabets årlige udvikler-konference vil løfte sløret for den nye musiktjeneste.

Der har længe floreret rygter om, at Google skulle være på vej med en musiktjeneste, og de fleste har gættet på, at den vil være bygget op på en måde, så musikken opbevares i Googles datacentre frem for på brugernes egne maskiner.

I en e-mail til nyhedsbureauet Bloomberg oplyser Google, at der i første omgang vil være tale om en testversion af musiktjenesten.

Amazon startede kapløbet

Det er kun få uger siden, at Amazon lancerede en musik-tjeneste, der lader brugerne gemme deres egen musik i skyen - og streame den direkte via en browser.

Samtidig har der været rygter om, at Apple er på trapperne med en relancering af cloud-tjenesten MobileMe, der på en eller anden måde skal kobles sammen med iTunes.

Google har allerede kastet sig over film via nettet i form af en ny udlejningstjeneste til YouTube, og det giver god mening for selskabet at udnytte den voksende udbredelse af Android-styresystemet til også at sælge musik.

Ifølge New York Times vil Googles nye musiktjeneste i første omgang bære navnet Music Beta, og den vil langt hen ad vejen minde om Amazons tjeneste.

Læs også: Sådan fungerer Amazons gratis cloud-storage
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere