Ballmer: Windows 8 er klar næste år

Microsoft-bossen lover masser af nyheder i den næste udgave af Redmond-firmaets populære styresystem.

Microsofts næste Windows-version, som foreløbig går under navnet Windows 8, vil debutere i 2012. Det fortæller selskabets administrerende direktør Steve Ballmer.

Udtalelsen kom under en optræden for programudviklere i Tokyo.

Siden lanceringen af Windows 7 har der været spekulationer om, hvornår efterfølgeren kom til at se dagens lys, og 2012 har været nævnt mere end en gang.

Det er dog første gang, at selskabet selv sætter tidspunkt på en samlet kodepakke til desktoppen.

Et hav af nyheder
Det var ikke beskedenhed, der prægede den første offentlige datosætning for Windows 8. Microsoft-bossen havde, som sædvanlig, taget de store armbevægelser i brug.

"Når vi ser frem mod næste generation af Windows-systemer, som kommer næste år, kommer der er hel stribe af nye ting," lød det fra den energiske Microsoft-boss. Det skriver Computerworlds nyhedstjeneste.

"I løbet af dette år kan du forvente at høre meget mere om Windows 8. Windows 8, tavle-pc'er, pc'er og en stribe nye formfaktorer," sagde Ballmer i Tokyo.

Med disse antydninger kan vi nok forvente, at Windows 8 har en opdateret brugergrænseflade og vil understøtte Arm-processorer, så Microsoft kan få en fod indenfor hos tavle-pc-brugerne.

Der kommer givetvis flere informationer om Windows 8 allerede i næste uger på All things Digital-konferencen i Californien. Her er Windows-direktør Steven Sinofsky nemlig sat på som hovedtaler.

Windows 7 udkom i juli 2009, og vil i 2012 være tre år ældre end sin lillebror.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
TDC trak sig fra fiberudrulning og smækkede med døren i Slagelse Kommune: Nu graver TDC igen i kommunen
Efter flere måneders stridigheder mellem TDC og Slagelse Kommune valgte teleselskabet af afblæse fiberudrulningen i byen. Nu viser det sig, at Danmarks største teleselskab igen graver fibernet ned i kommunen.
Computerworld
YouSee lancerer ny streamingtjeneste i Danmark
Efter sommerferien går YouSee i luften med et nyt streamingtilbud til danskerne, der beskrives som et af verdens mest streamende folkefærd.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Hvad skal der til for at opgradere fra Dynamics AX til 365?
En del virksomheder står - eller vil snart stå - over for et vigtigt valg. Skal vi opgradere fra Microsoft Dynamics AX til 365? I denne folder kan du se, hvordan du får det bedste beslutningsgrundlag med en struktureret proces for at analysere, klassificere og afveje alle de vigtige aspekter. DU FÅR BLANDT ANDET SVAR PÅ DISSE SPØRGSMÅL: • Hvorfor er forarbejdet vigtigt? • Hvilke områder skal afdækkes? • Hvordan kommer jeg i gang?