Her de deltagende virksomhedsledere fra partnergruppens stiftende møde i maj måned.

C5-leverandører slår sig sammen i partnergruppe

12 it-huse slår sig sammen til en af landets største leverandører af Microsofts C5-løsninger.

Konsulenthuset Elbek & Vejrup slår sig sammen med 11 andre C5-leverandører fra hele landet og bliver dermed en slagkraftig spiller på markedet for økonomistyringsløsninger.

Gruppen kalder sig C5 Partnergruppen og bliver ifølge Niels Elbek fra Elbek & Vejrup en af landets tre største leverandører af løsninger baseret på Microsofts økonomistyringsprogram C5.

Tjek deltagerne i C5 Partnergruppen her.

"Vi samarbejder med Lyngsø og fostrede sammen idéen om den her partnergruppe i marts måned, og vi havde stiftende møde i maj, så det er faktisk gået meget hurtigt," siger Niels Elbek.

Forhandle hinandens løsninger
Virksomhederne i gruppen vil forhandle hinandens løsninger og udvider på den måde markant deres samlede sortiment.

Samtidig får organisationen en størrelse, som gør, at den håber at kunne forhandle bedre priser hjem hos leverandøren Microsoft. Begge dele konkurrencefordele, som deltagerne forventer vil skæppe godt i kassen i det lange løb.

At gruppen på 12 virksomheder har "mere end 20 certificerede C5-konsulenter" lyder egentlig ikke af meget?

"20 konsulenter svarer til en virksomhed med 60-100 ansatte, så det ér faktisk mange C5-konsulenter," fastholder Niels Elbek.

Gruppen har ingen konkrete forventninger at spille ud med i forhold til øget omsætning og nye kunder, men noterer sig, at stort set før arbejdet rigtig er kommet i gang, begynder der at komme mails fra de forskellige deltagere.

"Eksempelvis spørger en af partnerne i gruppen efter et modul til produktionsstyring," siger Niels Elbek, der tilføjer, at C5 Partnergruppen indtil videre stort set "kører af sig selv uden nogen form for ledelse".

Svær dagligdag
Dagligdagen kan være svær for en lille forhandler med en, to eller tre ansatte, som både skal klare administrationen, sælge og holde kontakten til Microsoft.

Ifølge Elbek stiller Microsoft helt generelt skrappere og skrappere krav til forhandlerne. Eksempelvis i forhold til, hvad de skal have af kompetencer og certificeringer.

"I dag er det nødvendigt, at du ved meget om en masse af Microsofts produkter, hvis du skal være forhandler," siger Niels Elbek.

ERP-markedet har længe været under pres herhjemme, og håbet i C5 Partnergruppen er, at livet som C5-leverandør bliver en kende lettere med det nye fællesskab.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI og machine learning i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Vi kender til kunstig intelligens og machine learning, men hvordan udnytter vi dem i praksis? Hør om de aktuelle erfaringer med AI og machine learning, og bliv endnu klogere på fremtidens mulige tendenser, når det kommer til AI og machine learning.

02. marts 2021 | Læs mere


It-sikkerhedskontroller og -processer (How to)

Flere organisationer end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb af hackere, der hele tiden finder nye veje og metoder, som de kan udnytte til at trænge ind i virksomhedernes systemer. På dette event kigger vi nærmere på, hvordan man opsætter de nødvendige it-sikkerhedskontroller og gør god brug af eksempelvis incident response, log management, penetrationstesting, awareness-træning, sikkerhedsopsætning og meget andet.

03. marts 2021 | Læs mere


Roundtable: Start opgøret med kompleksitet og det manglende overblik: Få styr på mulighederne og planen

Overblik og kompleksitet er derfor i fokus på dette digitale roundtable, hvor vi deler erfaringer fra digitale ledere i danske virksomheder. Her kan du blandt andet kan høre om, hvordan du bedst muligt sikrer dig overblik og reducerer kompleksiteten af dine it-systemer.

09. marts 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Vi prøver klodens letteste kontor-laptop: Med HP Probook 635 Aero G7 har du ingen undskyldninger
Test HP's nyeste kontor-kreation er klodens letteste kontor-maskine - på papiret. Når arbejdsdagen er ovre, er det dog ikke maskinens fluevægt, der vækker mest glæde.
Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Infrastruktur: Byg et velfungerende Data Estate i otte trin
Mange virksomheder trækker på så mange og righoldige datakilder, at det bliver stadig sværere at holde rede på alle de informationer, man har. Samtidig lever et traditionelt data warehouse sjældent op til hverken de aktuelle eller – i særdeleshed – fremtidige krav fra forretningen. Løsningen er at udvide til en egentlig Data Estate; et stykke kritisk infrastruktur som gør det muligt at opbevare, organisere, konsolidere og analysere organisationens samlede datamængde. Denne hvidbog giver et samlet billede af, hvordan man gennem otte trin bevæger sig mod at implementere og drage nytte af en Data Estate. Samt hvordan du prioriterer indsatsen, så den giver størst værdi for forretningen.