Artikel top billede

Karsten Fogh Ho-Lanng, CTO i NNIT. (Foto: Anatoly Vartanov (c) 2008 / Anatoly Vartanov aka UltraONE)

Fem ting for CIO'en at tænke over i ferien

Det er i sommerferien, der er tid til at tænke de store tanker, når hverdagens brandslukningsopgaver og budgetøvelser er lagt på køl for en stund. Her er fem ting at tænke over i liggestolen.

CTO i NNIT Karsten Fogh Ho-Langh giver her følgende fem inspirationsråd til it-chefen, der kan sætte gang i tankerne, mens han nyder sommerferien.

For man er vel altid lidt på arbejde, ikke?

Hvilken rolle skal cloud spille i din organisation?

Du er helt sikkert - og forhåbentlig - i gang med at se på mulighederne, men området udvikler sig hele tiden og rummer mange andre aspekter end standardsoftware og autoprovisionering af servere.

Find ud af, hvordan du kan skabe forretningsmæssig værdi med de muligheder, cloud giver.

Virtuelle desktops

Det bliver stadig mere tydeligt, at virtuelle desktops bliver en kernekomponent i brugernes adgang til din virksomheds systemer.

For hvordan skal du ellers håndtere de mange forskellige devices, som ledelsen og medarbejderne stiller krav om at kunne bruge? (Bemærk i øvrigt at consumerization ikke begynder i Generation Y, som forudsagt af mange, men i stedet hos direktøren, der beslutter sig for at dele iPads ud til hele ledergruppen).

Gense Tom Cruise-baskeren Minority Report

Mpeg4-format på din iPad, så kan den gøre nytte så længe - og nyd teknologivisionen.

Den peger på flere af de helt centrale teknologier, der skal bringe it ud af driftsrollen og ind i forretningsudviklingen.

Sæt innovation på agendaen

Innovation - også inden for it - handler først og fremmest om ideer.

Skab et miljø, der sætter kreativitet og innovation i højsædet. Involver dine medarbejdere og accepter, at for hver gode idé er der (mindst) 10 dårlige.

Agile software-udviklingsmetoder som scrum vinder frem. Overvej hvad det betyder for dine it-projekter, dine leverandørkontrakter, din involvering af forretningen og kravene til kompetencer i dit udviklingsteam.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere