BreakingCIO Peter Cabello stopper i Pandora: "Det mit team har opnået på få år er intet mindre end enestående."

Foto: Mark Lee.

Disse værktøjer til MySQL kan du ikke undvære

MySQL-community'et producerer en lang række uundværlige open source-værktøjer, som du frit kan bruge til at forbedre dine MySQL-systemers ydelse og sundhed. Her har vi samlet de bedste.

Computerworld News Service: MySQL er et komplekst system, der kræver mange værktøjer til reparation, diagnose og optimering.

Men heldigvis for administratorerne har MySQL tiltrukket et stort dynamisk hold af udviklere, som producerer open source-værktøjer af høj kvalitet, der kan hjælpe i forhold til MySQL-systemernes kompleksitet, ydelse og sundhed.

Mange af dem er endda gratis og frit tilgængelige.

Jeg har samlet 10 open source-værktøjer, som vil være værdifulde ressourcer for enhver, der anvender MySQL - lige fra standalone-installationer til større miljøer med adskillige noder.

Listen er sammensat ud fra en tanke om variation. Du vil finde værktøjer til backup af dine MySQL-data, til at forbedre ydelsen, til at sikre mod afvigelser i dataene og til at logge relevante data til fejlfinding, når der opstår problemer.

Der er flere gode grunde til at bruge disse værktøjer frem for at udvikle sine egne. For det første er de velafprøvede takket være deres popularitet. For det andet er de open source og nyder godt af det konstant voksende MySQL-community's viden og erfaringer.

Endeligt er disse værktøjer under aktiv udvikling og mange af dem bakkes op af store organisationer og virksomheder og bliver derigennem hele tiden forbedret og tilpasset den dynamiske MySQL-verden.

Du bør dog huske på, at der også er mange andre værktøjer, der er værd at undersøge. Jeg har her valgt at fokusere på de, der er gratis og open source, og at lægge vægt på brugbarhed og brugervenlighed.

Det bør også bemærkes, at alle på nær et af værktøjerne er Unix-kommandolinje-programmer, især fordi MySQL hovedsagligt implementeres og udvikles på Unix-systemer. Hvis jeg er sprunget over et af dine favorit-værktøjer, så fortæl endelig om det i kommentarerne.

Læs om de første af de 10 uundværlige MySQL-værktøjer på næste side.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital Vækst 2021

Vi ved, at fremtidens vindervirksomheder er digitale. På konferencen undersøger vi de tre vigtigste aspekter i den digitale transformation: Forretningsmodellerne, de menneskelige og organisatoriske faktorer samt valget af teknologier. I tre Digitale Dilemmaer giver vi en række digitale frontløbere fem minutter hver til at levere deres bedste guldkorn, og herefter åbner vi for spørgsmål fra salen – også digitalt. Diskussionen modereres af chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen.

21. januar 2021 | Læs mere


Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Løbet er kørt for Intels lynhurtige lager-teknologi ’Optane’: Aflives om kort tid
Det er slut med de lynhurtige Optane-ssd diske til desktop-pc'er. Om godt en måned er løbet helt kørt.
Computerworld
Nokia tog afsked med tusindvis af ansatte efter kæmpe nedtur: Sådan går det for dem i dag
Mere end 21.000 forlod Nokia under selskabets nedtur, som også ramte hårdt i Danmark. Nu har forskere undersøgt, hvordan det er gået for de tidligere Nokia-folk.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.