Artikel top billede

Keld Jersild Olsen: Her er min plan med Netdesign

Tidligere HP-direktør Keld Jersild Olsen er netop blevet udnævnt til ny administrerende direktør i Netdesign. Læs her, hvor han vil tage i fat i det store selskab.

Læs også:

Keld Jersild Olsen ny topchef i dansk it-kæmpe

HP-direktør Keld Jersild Olsen stopper i selskabet

HP-direktør Keld Jersild Olsens katastrofale exit

Tidligere HP-direktør Keld Jersild Olsen er efter nogle måneders ufrivillig ledighed atter klar til at iklæde sig jakkesæt og slips og indtage en direktørstol - denne gang som administrerende direktør i Netdesign.

Keld Jersild Olsen, hvorfor blev det lige Netdesign?

"Nu har jeg været i amerikanske virksomheder i stort set hele min karriere, og jeg trængte til et sted, der er dansk - og hvor beslutningerne er tættere på end det, jeg har været vandt til."
Var du ligefrem blevet træt af det amerikanske miljø i HP?

"Nej, jeg er ikke blevet træt af HP, for det er en fantastisk arbejdsplads. Men der kommer også et tidspunkt, hvor man skal prøve noget andet, og for mig var det tid til at prøve noget andet end amerikanske firmaer."

Hvordan kan du bruge dine erfaringer fra HP i det nye job?

"En ting, jeg håber at kunne tage med mig, er kundedialogen. Hos Netdesign skal vi have en rigtig god og også bedre kundedialog, end vi har haft hidtil. Vi skal være lidt mere fremme i skoene." 

Her er direktørens mål med Netdesign

Hvad er din plan med Netdesign?

"I begyndelsen skal jeg lytte meget og lære, hvad det er for en virksomhed, jeg er startet op i. Netdesign er en fantastisk virksomhed, men vi skal nok se på, hvordan vi får skabt noget mere vækst. Det vil nok være min overordnede agenda." 

Sund forretning

Det er en sund forretning, Keld Jersild Olsen kommer til at stå i spidsen for.

Netdesign har i de senere år haft en årsomsætning på omkring en milliard kroner.

Sidste år lød resultatet efter skat på 26 millioner kroner, mens det i 2009 landede på 39 millioner kroner.

"Der er behov at føde firmaets omsætning. Det er for tidligt at kommentere på konkrete mål, men det er en top-limit vækst, vi skal have, for firmaet er grundlæggende sundt." 

Stor viden om kunkurrenterne

Det TDC-ejede selskab arbejder med netværks- og kommunikationsløsninger fra blandt andre Cisco, Aastra, Avaya, Microsoft og Check Point - men altså ikke HP. 

I hvor høj grad kan du bruge din viden om konkurrenten HP i dit nye job?

"Det er klart, at jeg ikke kan undgå at bruge den viden og information, jeg har fra it-branchen. Den tager jeg med mig. Jeg kender i øvrigt Cisco ganske ingående fra mange år, hvor HP arbejdede sammen med Cisco." 

"Jeg kender både de mennesker, der sidder der, og som jeg har meget stor respekt for, og jeg kender de kunder, som HP og Cisco i fællesskab har bearbejdet. Det er klart, at det vil jeg bruge til Netdesigns fordel, så meget jeg kan." 

Netdesign, der ejes af TDC, har 470 ansatte.

Keld Jersild Olsen erstatter Peter Rafn, der nu forlader Netdesign og TDC-koncernen.

Læs også:

Keld Jersild Olsen ny topchef i dansk it-kæmpe

HP-direktør Keld Jersild Olsen stopper i selskabet

HP-direktør Keld Jersild Olsens katastrofale exit
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Skattestyrelsen mangler it-viden og der bør spares på it-konsulenterne: Her er It-rådets syv anbefalinger til skatteministeren
Ledelsen skal styrkes, it-fagligheden skal øges, og konsulenterne skal tøjles. Det er nogle af de anbefalinger It-rådet er kommet med til Skattestyrelsen om det kommende ejendomsvurderingssystem.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Smid lænkerne, ryd op i legacy-IT og kom videre på den digitale rejse
Få indblik i gennemprøvet metodik, som gør det muligt at analysere og gennemskue præcis hvordan du moderniserer dine legacy-systemer.