Artikel top billede

Peter Perregaard har med omgående virkning mistet sit job som administrerende direktør for Software Innovation.

Software Innovation fyrer dansk topchef

ESDH-giganten Software Innovation sætter sin danske topchef på porten. Se her hvorfor.

Efter godt fire år har Peter Perregaard måttet sige farvel til sit job som administrerende direktør for Software Innovation.

"Ja, det er rigtigt, at jeg ikke længere er hos Software Innovation," bekræfter Peter Perregaard.

Han betegner sit farvel som "ret udramatisk" og som en konsekvens af, at den norskejede softwarekoncern indfører, hvad Perregaard kalder en "integreret ledelsestruktur".

"Salget skal organiseres mere på tværs af landene, leverancer skal ske mere ens og så videre. Beslutningen er truffet af bestyrelsen og er slet ikke nogen dårlig idé, men det betyder altså også, at der ikke længere er et direktørjob til mig," forklarer Peter Perregaard.

Massiv kritik fra kunderne

Han blev blev ansat som administrerende direktør i august 2007 få måneder efter, at den hidtidige topchef, Jacob Bring Truelsen, blev fyret.

Siden er det gået både op og ned for softwarehuset, der for nogle år siden mødte massiv kritik af selskabets ESDH-løsning fra adskillige kommuner og andre kunder.

Peter Perregaard er ude af Software Innovation med virkning fra "nu", men står til rådighed i en periode dels for at løse forskellige opgaver, dels for at overdrage, hvad der måtte være at overdrage.

"Ellers skal jeg bruge min tid på at finde ud af, hvad jeg skal lave fremover. Jeg bliver 50 næste gang, så jeg vil tillade mig at tænke bredt og åbent og så finde ud af, hvad jeg skal lave de næste 10 år," siger Peter Perregaard.

Indtil den endelige ledelsesstruktur er på plads i Danmark, klarer den norske topchef, Halvor Walla, de opgaver, der har med Danmark at gøre.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Servere til finans, avanceret dataanalyse eller forskning? Få hurtigt overblik her
Få viden om nyeste muligheder for at vælge servere til understøttelse af både stabile workloads og særdeles krævende opgaver med behov for eksempelvis AI og ML og tungt træk på GPU.