Artikel top billede

Peter Perregaard har med omgående virkning mistet sit job som administrerende direktør for Software Innovation.

Software Innovation fyrer dansk topchef

ESDH-giganten Software Innovation sætter sin danske topchef på porten. Se her hvorfor.

Efter godt fire år har Peter Perregaard måttet sige farvel til sit job som administrerende direktør for Software Innovation.

"Ja, det er rigtigt, at jeg ikke længere er hos Software Innovation," bekræfter Peter Perregaard.

Han betegner sit farvel som "ret udramatisk" og som en konsekvens af, at den norskejede softwarekoncern indfører, hvad Perregaard kalder en "integreret ledelsestruktur".

"Salget skal organiseres mere på tværs af landene, leverancer skal ske mere ens og så videre. Beslutningen er truffet af bestyrelsen og er slet ikke nogen dårlig idé, men det betyder altså også, at der ikke længere er et direktørjob til mig," forklarer Peter Perregaard.

Massiv kritik fra kunderne

Han blev blev ansat som administrerende direktør i august 2007 få måneder efter, at den hidtidige topchef, Jacob Bring Truelsen, blev fyret.

Siden er det gået både op og ned for softwarehuset, der for nogle år siden mødte massiv kritik af selskabets ESDH-løsning fra adskillige kommuner og andre kunder.

Peter Perregaard er ude af Software Innovation med virkning fra "nu", men står til rådighed i en periode dels for at løse forskellige opgaver, dels for at overdrage, hvad der måtte være at overdrage.

"Ellers skal jeg bruge min tid på at finde ud af, hvad jeg skal lave fremover. Jeg bliver 50 næste gang, så jeg vil tillade mig at tænke bredt og åbent og så finde ud af, hvad jeg skal lave de næste 10 år," siger Peter Perregaard.

Indtil den endelige ledelsesstruktur er på plads i Danmark, klarer den norske topchef, Halvor Walla, de opgaver, der har med Danmark at gøre.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Du skal opdatere nu: Linux-servere i Azure står pivåbne for alvorlige angreb via nyopdaget OMIGOD-sårbarhed
Du bør omgående patche fire alvorlige sårbarheder i Linux VM’ere i Microsofts Azure-cloud. Sårbarhederne findes i Open Management Infrastructure (OMI) og kaldes OMIGOD. Se her, hvad du skal gøre.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
En opskrift på succes: Automatisér, byg videre på den eksisterende infrastruktur – og sæt kurs mod skyen
Læs hvordan en koncern satsede på en adoptiv, clouddreven fremtid – med udgangspunkt i standardisering, fleksibiitet og den eksisterende infrastruktur.