Næste års mobiler fra Samsung får fleksible skærme

Den koreanske elektronikgigant lover både mobiltelefoner og tablet-pc'er med fleksible skærme under præsentationen af et stærkt regnskab fra selskabets mobildivision.

Computerworld News Service: Samsung Electronics oplyser i dag, fredag, at selskabet sigte efter til næste år at lancere mobiltelefoner med fleksible skærme, mens også både tablet-pc'er og anden bærbar elektronik vil få denne nye type skærme snart derefter.

Selskabet påpeger, at det på denne måde vil følge op på succesen fra smartphonen Galaxy S II.

Disse kommentarer faldt under selskabets fremlæggelse af regnskabet for årets tredje kvartal.

Samsung oplyser i den forbindelse, at det samlede overskud i forhold til samme periode sidste år faldt 23 procent til 16,3 milliarder kroner.

Det blev trukket ned af chip- og skærm-divisionerne, mens driftsoverskuddet fra mobildivisionen mere end fordobledes i denne periode.

"Vi sigter efter at introducere den fleksible skærm i løbet af 2012, forhåbentlig vil det blive i første halvdel af året," fortæller talsmand Robert Yi under regnskabsfremlæggelsen. "Det vil sandsynligvis blive mobiltelefonerne, der først får dem."

Yi oplyser dog, at både tablet-pc'er og andre mobile enheder også vil få de fleksible skærme.

Samsung har tidligere fremvist buede skærme, der bestod af fleksible OLED-skærme (organic light emitting diode) i stive indkapslinger.

Det koreanske selskab oplyser, at dens populære smartphone Galaxy S II fortsat præsterer godt og indtil nu er solgt i 10 millioner eksemplarer på fem måneder.

Det har tilsyneladende været en fordel for denne Android-baserede smartphone, at Apple først lancerede sin iPhone 4S i oktober.

Apple har ellers lanceret sine tidligere modeller af iPhone i sommermånederne.

Samsung leverede 27,8 millioner smartphones i tredje kvartal, hvorimod Apple kun leverede 17,1 millioner, viser tal fra analysefirmaet Strategy Analytics.

Det ser dog ud til, at iPhone 4S sælger virkelig godt.

Der blev ifølge Apple solgt over fire millioner eksemplarer alene i de tre første dage efter lanceringen 14. oktober.

Oversat af Thomas Bøndergaard
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Et af Danmarks største advokathuse har kulegravet Waoo-direktør Jørgen Stensgaards forhold op til hans fyring
Et af Danmarks største advokat-firmaer har i efteråret i al hemmelighed gennemgået Waoo-direktør Jørgen Stensgaards forhold, som første til hans pludselige fyring fra stillingen som topchef i Waao.
Computerworld
TDC ruller gratis fiber ud til 5.100 danske husstande - se adresserne her
TDC går i gang med at udruller fiber til tusindvis af danske husstande i Odens, Nordsjælland og Storkøbenhavn. Se hvor TDC’s gravemaskiner kommer forbi med tilbud om gratis fiber-opkobling.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.