Artikel top billede

Måling: Intels nye mobilchip bliver lynhurtig

Lækkede måleresultater antyder, at Intels nye mobilchip bliver noget af en racerbil.

Intels kommende mobilchip med arbejdstitlen 'Medfield' ser ud til at kunne komme til at give adskillige af de øvrige mobilchips på markedet.

Sådan ser det i hvert fald ud ifølge en række målinger, der bygger på benchmarkværktøjet Caffeinemark 3, som er rettet mod Android-baserede computere og telefoner.

'Medfield' er en såkaldt 'system-on-chip.' Det betyder, at Intel har pakket alt ned på chippen - storage, RAM og processorkraft.

Det gør den ideel til anvendelse i små, tynde og bærbare apparater som eksempelvis smartphones og tablet-computere.

Her kommer 'Medfield' til at konkurrere med blandt andre Apples A-serie, Nvidias Tegra, Qualcomms Snapdragon og Texas Instruments' Omap.

I benchmark-målingerne scorer 'Medfield' 10.500 point i en måling baseret på en Honeycomb-tablet.

I de sammenlignelige målinger scorer Nvidias Tegra 2 7.500 point, mens Qualcomm Snapdragon scorer 8.000 point.

Benchmark-målinger giver ikke det fulde billede af en chips evner, men målingerne antyder alligevel, at 'Medfield' kan give et ordentlig los bagi, når det gælder performance for de Medfield-baserede smartphones og tablets, der i 2012 vil begynde at dukke op i butikkerne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Dansk booking-portal ramt af ransomware-angreb: Forhandler med hackere om betaling af løsesum
Selskabet Ak Techotel er ramt af et omfattende hackerangreb, der er gået ud over en lang række hoteller i Danmark, Sverige og Norge. Selskabet har forhandlet med hackerne bag angrebet for igen at få adgang til sine systemer igen.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Når AI sætter sig ved rattet: Sådan passer infrastrukturen på sig selv
Selvkørende IT-infrastruktur styrker skaleringsmuligheder og ressourceudnyttelse. Dette whitepaper giver overblik over proces og muligheder.