Måling: Intels nye mobilchip bliver lynhurtig

Lækkede måleresultater antyder, at Intels nye mobilchip bliver noget af en racerbil.

Intels kommende mobilchip med arbejdstitlen 'Medfield' ser ud til at kunne komme til at give adskillige af de øvrige mobilchips på markedet.

Sådan ser det i hvert fald ud ifølge en række målinger, der bygger på benchmarkværktøjet Caffeinemark 3, som er rettet mod Android-baserede computere og telefoner.

'Medfield' er en såkaldt 'system-on-chip.' Det betyder, at Intel har pakket alt ned på chippen - storage, RAM og processorkraft.

Det gør den ideel til anvendelse i små, tynde og bærbare apparater som eksempelvis smartphones og tablet-computere.

Her kommer 'Medfield' til at konkurrere med blandt andre Apples A-serie, Nvidias Tegra, Qualcomms Snapdragon og Texas Instruments' Omap.

I benchmark-målingerne scorer 'Medfield' 10.500 point i en måling baseret på en Honeycomb-tablet.

I de sammenlignelige målinger scorer Nvidias Tegra 2 7.500 point, mens Qualcomm Snapdragon scorer 8.000 point.

Benchmark-målinger giver ikke det fulde billede af en chips evner, men målingerne antyder alligevel, at 'Medfield' kan give et ordentlig los bagi, når det gælder performance for de Medfield-baserede smartphones og tablets, der i 2012 vil begynde at dukke op i butikkerne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Test: Lenovos seneste budget-basker kan det hele - man skal dog leve med en alt for synlig svaghed
Computerworld tester Lenovos Ideapad 5. Maskinen er stærk, prisen er skarp og designet er vellykket. Men der er stadig en god grund til at springe modellen over.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan får du et sikrere og mere effektivt netværk med SD-WAN
Kombinationen af cloud og mere effektive arbejdsformer - og hjemmearbejde – kan både netværk og sikkerhed nemt blive udfordret. Samtidig kan de traditionelle løsninger hurtigt blive dyre, især når sikkerheden skal følge med. I dette whitepaper kan du læse om udfordringerne med de traditionelle netværkskonfigurationer og hvilke fordele som et software defined netværk kan give, samt hvordan du tænker sikkerhed ind i løsningen fra starten.