Artikel top billede

KMD overtager del af finsk koncern

KMD overtager en del af en finsk koncern, der skal hjælpe den danske it-virksomhed med at indfri sine ambitioner på et særligt marked.

For at supplere sin organiske vækst overtager KMD Itella Information A/S.

Itella er en del af den finske Itella-koncern og har en årlig omsætning på omkring 40 millioner kroner. Herhjemme kom Itella ud med underskud i både 2009 og 2010.

Firmaet leverer serviceydelser som e-faktura, EDI, workflow-systemer, scanning, print og fysisk og elektronisk arkivering.

I Danmark beskæftiger Itella knap 30 medarbejdere, som alle overgår til KMD. Den nuværende produktion i Hvidovre bliver flyttet til KMD's printcenter-faciliteter i Ballerup.

Itella Danmark havde selv spenderbukserne på for godt seks år siden, da selskabet overtog alle kunder inden for fakturahåndtering fra virksomheden Schultz Grafisk.

"Vi ser et godt strategisk match mellem de to forretningsenheder, og da vi fortsat har ambitioner om at vokse på printmarkedet, er et køb af Itella Information et naturligt træk for KMD," udtaler Lars Monrad-Gylling, administrerende direktør i KMD.

Passer til ambitionerne

For Itella koncernen har det været centralt i forbindelse med salget, at KMD kan fortsætte med at varetage Itella-koncernens opgaver i Danmark.

"Som en del af vores pan-europæiske set-up er det vigtigt for os, at vi stadig har en kvalitetsleverandør lokalt i Danmark, der kan løse opgaver for vores skandinaviske kunder," udtaler Heikki Länsisyrjä, Senior Vice President for Itella Group.

Ifølge KMD's direktør har Itella Information en kundeportefølje, som ligger godt til KMD's vækstambitioner". Hvor meget KMD har betalt for Itella, forlyder der ikke noget om.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere