Artikel top billede

Så vildt er smartphone-boomet på arbejdspladserne

Se, hvor stor en del af arbejdsstyrken, der anvender mobil, smartphone eller tablet-pc.

Læs også:

Guide: Blive effektiv med smartphones og tablet-pc'er

At mobilitet er en af tidens megatrends, overrasker næppe mange, men omfanget af den markante mobil-bølge er alligevel imponerende.

Analysefirmaet IDC har netop offentliggjort en rapport, der forsøger at tegne et billede af, hvor mange der egentlig har smartphones og tablet-pc'er til rådighed i arbejdssammenhæng.

IDC anslår, at der er 2015 vil være 1,3 milliarder mobile medarbejdere.

Det svarer det 37,2 procent af den samlede arbejdsstyrke.

"Til trods for den seneste tumult på markedet, fortsætter mobilty med at være en vigtig ting i forhold til den globale arbejdsstyrke, og vi venter, at se en voldsom vækst i antallet af mobile medarbejdere" siger IDC-analytiker Stacy Crook.

Der er i dag omkring en milliard mennesker i denne katagori ifølge IDC.

I EMEA-regionen, der også omfatter Europa, ventes det, at den mobile arbejdsstyrke vil vokse med 5,6 procent om året frem til 2015, hvor antallet vil være oppe på 244,6 millioner ifølge analysefirmaet.

Læs også:

Guide: Blive effektiv med smartphones og tablet-pc'er
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere