Artikel top billede

Asus klar med ny super-tablet

CES, Las Vegas: Asus løfter sløret for længe ventet super-tablet.

Computerworld News Service: Asus introducerer to nye tablet-pc'er: En variant med højere skærmopløsning af den ellers nyligt lancerede Asus Eee Pad Transformer Prime samt Asus' længeventede forsøg på en tablet-pc på syv tommer.

Den oprindelige Transformer Prime TF201 har knapt været på markedet i en måned og har i den tid høstet solide anmeldelser for sin stærke ydelse og elegante design.

Og nu kommer altså Asus Eee Pad Transformer Prime TF700T. Denne model vil efter planen lande på hylderne i løbet af andet kvartal 2012.

Den nye model vil med sin Super IPS+ skærm med den høje opløsning på 1920 gange 1200 pixel komplementere den gamle model og bliver selvsagt en tand dyrere.

Med denne opløsning er TF700T hidtil kun den anden annoncerede tablet-pc, der vil være i stand til at afspille video i fuld 1080p HD. Helt præcist vil den kunne håndtere dekodning og afspilning af video i 1080p MPEG-4/H.264 High Profile, High Bit Rate.

Den første annoncerede tablet-pc med understøttelse af 1080p er Acers Iconia Tab A700, der forventes på markedet allerede i løbet af første kvartal.

Tegra 3-processor

Ligesom den oprindelige Transformer Prime har den nye udgave en quadcore 1,3 gigahertz Nvidia Tegra 3-processor, et kamera bagpå på otte megapixel og et frontkamera på to megapixel.

Udover skærmen er de ens på alle områder helt ned til dimensioner og vægt.

Eee Pad MeMo debuterer

Asus har også løftet sløret for sin længeventede tablet-pc på syv tommer.

Asus Eee Pad MeMo ME370T er den seneste i en lang række af tablet-pc'er med WXGA-skærme på syv tommer og en opløsning på 1280 gange 800 pixel.

ME370T indeholder en dualcore 1,2 gigahertz Qualcomm 8260-processor, en gigabyte hukommelse og fås med enten 16 eller 32 gigabyte lager.

At dømme alene på specifikationerne ser denne model mere end tilfredsstillende ud:

Den har et kamera bagpå på fem megapixel; et frontkamera på 1,2 megapixel; mikro-USB-, mikro-SDHC- og mikro-HDMI-port samt en port til SIM-kort til mobil bredbånd.

Den måler 19,8 centimeter i længden, 11,7 centimeter i bredden og 1,3 centimeter i dybden og vejer 404 gram.

Dens dimensioner og vægt placerer den på linje med de øvrige nyere tablet-pc'er på syv tommer.

Oversat af Thomas Bøndergaard
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft ser ud til at have stoppet udviklingen af Windows 10X - er blevet lagt på hylden
Microsoft har stoppet udviklingen af Windows 10X, som dermed ikke står til at blive lanceret i år alligevel.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Giv grønt lys for de gode ideer med Power Platformen
Hvad er Microsoft Power Platform? – og hvordan gør den det nemmere at udvikle apps og skabe en god business case ud af selv mindre projekter? Her giver AlfaPeople et hurtigt og konkret overblik over, hvor du kan drage fordel af platformen.