Artikel top billede

Amazon: Kør cloud gratis hos os i et år

Virksomheder kan teste cloud gratis i et år så længe forbruget ikke overstiger 750 timer per måned.

Computerworld News Service: Som virksomhed kan man nu gratis køre Windows Server i Amazons cloud i op til 750 timer per måned ved brug af Amazon Web Services Free Usage Tier, oplyser selskabet.

Hermed kan virksomheder, der kører applikationer på Windows Server, prøve Amazons cloud uden omkostninger, påpeger Amazon.

Brugerne kan vælge fra en række af prækonfigurerede Amazon Machine Images med Microsoft Windows Server 2008 R2.

Disse Windows Server-images kører på en såkaldt micro-instance eller virtuel server med 613 megabyte hukommelse og understøttelse af 32 såvel som 64 bit.

Free Usage Tier blev lanceret i 2010 men har indtil videre kun været tilgængelig med Linux.

Nu kan man som virksomhed køre begge styresystemer i op til 750 timer per måned i et helt år.

Derefter må man betale et abonnement, der starter på 0,02 dollar (cirka 12 øre) per time for Linux og 0,03 dollar (cirka 18 øre) per time for Windows.

Hvis forbruget overstiger den nævnte begrænsning, må man som bruger også have penge op af lommen.

Hvis to instances af Windows Server 2008 R2 for eksempel har været aktive i 400 timer hver i løbet af en enkelt måned, så har brugeren haft et samlet forbrug på 800 timer, hvoraf de 750 timer er gratis, men de resterende 50 timer koster standardprisen.

Dette gratis tilbud inkluderer desuden en begrænset anvendelse af Amazons load balancer, storage services (S3 og Elastic Block Store) samt databasen SimpleDB.

Oversat af Thomas Bøndergaard
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Premium
Vigtig opdatering på vej til Windows: Får omsider din HDR-skærm til at funkle
Microsofts Windows 10-styresystem vil i fremtiden kunne arbejde bedre med de flotte farver og den høje kontrast, som HDR-skærme tilbyder.
Computerworld
Apple pumper milliarder ind i optisk laser-selskab - rygterne tager til om nye planer
Apple smider nu 2,5 millarder kroner efter Apple-partneren II-VI der fremstiller optiske lasere. Og det kunne sætte skub i en VR-udvikling.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.