Artikel top billede

Netsvindler anholdt i Københavns Lufthavn

Dansk netsvindler, som fra sit hjem i Thailand har snydt mange danskere, er blevet nappet i Københavns Lufthavn og er nu varetægtsfængslet.

Da Michael Larsen ankom fra Thailand, stod Nordsjællands Politi klar.

Den 50-årige netsvindler blev anholdt i Københavns Lufthavn og er nu varetægtsfængslet i indtil videre fire uger. Det skriver Lokalavisen.dk.

Michael Larsen blev landskendt, da han var hovedperson i et afsnit af DR-programmet Bag Facaden. Her blev det afsløret, at Michael Larsen har en stribe svindelsager begået via internettet på sin samvittighed.

Ifølge DR1's Bag Facaden er mindst 35 personer blevet snydt af Michael Larsen, og mindst 13 gange har de svindlede anmeldt ham til politiet.

Tæsk med mere

En af fremgangsmåderne var ifølge DR, at svindleren solgte ting via nettet, som han ikke var i besiddelse af. Når køberne så ringede for at klage, blev de truet med tæsk og andre vederstyggeligheder, hvis ikke de holdt mund.

En af dem, der blev snydt og senere truet, er Gitte Lykke, der ville købe en rejse til Cambodja af Michael Larsen. Hun blev mistænkelig og nåede at standse pengeoverførslen i sidste øjeblik.

"Jeg får simpelthen en mail, hvor jeg bliver truet på livet. Og kort tid efter får jeg en mail fra nogle, der underskriver sig "HA Europe", som skriver, at de har fået til opgave at gøre livet surt for mig, fortæller Gitte Lykke til DR.dk.

Det fulde økonomiske omfang af Michael Larsens netsvindel er endnu ikke afdækket, men nu er fælden i hvert fald klappet, og svindleren arresteret.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere