Artikel top billede

Her er Microsofts planer for SQL Server 2012

Microsoft har offentliggjort planer for den kommende SQL Server 2012.

Computerworld News Service: Microsoft har annonceret en online-begivenhed 7. marts, der skal markere lanceringen af SQL Server 2012, som er næste generation af virksomhedens database-produkt.

Der vil være oplæg af to corporate vice presidents fra Microsoft, Ted Kummert og Quentin Clark, som dels vil give tilhørerne et indblik i Microsofts 'vision for data-evolution' og dels et generelt overblik over funktionerne i SQL Server 2012.

Det står ikke umiddelbart klart, hvorvidt 7. marts også er den reelle udgivelsesdato, men under alle omstændigheder må eventen betyde, at produktet er lige på trapperne.

"Lad mig lige give jer en dosis virkelighed her: Hvis du ikke er på et [beta-program] eller på andre måder er ved at gå live med et private build eller en release candidate, så kommer du ikke til at installere og implementere SQL Server 2012 den 7. marts. Det lover jeg," skrev SQL Server-eksperten Aaron Bertrand i et blogindlæg mandag.

"Den form for lancerings-events er et marketingredskab, der skal skabe forventning til produktet. Vil vi kunne downloade Express-versionen fra Microsofts hjemmeside, og andre produkter fra MSDN eller din volume licensing portal kort tid efter? Selvfølgelig. Den næste dag? Næsten helt sikkert ikke," fortsætter han.

Det kan du vente dig af SQL Server 2012

SQL Server 2012 er planlagt i tre hovedversioner, heriblandt en ny BI (business intelligence)-version, der tilføjer funktioner som Power View data recovery-værktøjet og datakvalitets-tjenester til standard-versionen.

Microsoft planlægger desuden at tilbyde en version til virksomheder med avanceret sikkerhed, high availability-funktioner og kolonnebaserede databaser oven på BI-versionens funktionssæt.

Oversat af Marie Dyekjær Eriksen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere