Artikel top billede

Nokia afslører årsregnskab: Sådan ser det ud

Nokia har netop offentliggjort sit årsregnskab for skæbne-året 2011. Se finnernes resultater her.

Læs også:

Nokia afslører årsregnskab: Sådan ser det ud

Nokias skæbne-regnskab: Alle kigger mod Finland

Nokias netop offentliggjorte årsregnskab for 2011 var ventet med ualmindelig stor spænding.

Omsætningen landede på omkring 288 milliarder kroner. Det er et fald på ni procent i forhold til 2010.

Samtidig er indtjeningen før skat faldet fra et plus på omkring 15,4 milliarder sidste år til et minus på lige knap otte milliarder kroner.

Nokia afslører samtidig, at selskabet nu har solgt over en million Lumia-telefoner med Windows Phone-styresystemet.

"I krigen mellem økosystemerne er der helt klart nogle stærke spillere på markedet. Og med Lumia har vi bevist, at vi hører til blandt dem," skriver Nokia-direktør Stephen Elop i forbindelse med årsregnskabet.

Stadig masser af hårdt arbejde

Nokia lover nu at ville skubbe yderligere gang i salget af Lumia-telefoner og har blandt andet tænkt sig satse på Kina og Latinamerika i første halvår 2012.

"Mens vi kom i den rigtige retning i 2011, har vi stadig et enormt arbejde forude i 2012, og derfor mener jeg, at vi befinder os midt i vores transformation," skriver Stephen Elop.

Selvom Nokias nøgletal umiddelbart falder, er der grund til optimisme, mener aktieanalytiker Morten Imsgard fra Sydbank.

Se, hvad han bygger den vurdering på.

Læs også:

Nokia afslører årsregnskab: Sådan ser det ud

Nokias skæbne-regnskab: Alle kigger mod Finland
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.