Artikel top billede

Nokia afslører årsregnskab: Sådan ser det ud

Nokia har netop offentliggjort sit årsregnskab for skæbne-året 2011. Se finnernes resultater her.

Læs også:

Nokia afslører årsregnskab: Sådan ser det ud

Nokias skæbne-regnskab: Alle kigger mod Finland

Nokias netop offentliggjorte årsregnskab for 2011 var ventet med ualmindelig stor spænding.

Omsætningen landede på omkring 288 milliarder kroner. Det er et fald på ni procent i forhold til 2010.

Samtidig er indtjeningen før skat faldet fra et plus på omkring 15,4 milliarder sidste år til et minus på lige knap otte milliarder kroner.

Nokia afslører samtidig, at selskabet nu har solgt over en million Lumia-telefoner med Windows Phone-styresystemet.

"I krigen mellem økosystemerne er der helt klart nogle stærke spillere på markedet. Og med Lumia har vi bevist, at vi hører til blandt dem," skriver Nokia-direktør Stephen Elop i forbindelse med årsregnskabet.

Stadig masser af hårdt arbejde

Nokia lover nu at ville skubbe yderligere gang i salget af Lumia-telefoner og har blandt andet tænkt sig satse på Kina og Latinamerika i første halvår 2012.

"Mens vi kom i den rigtige retning i 2011, har vi stadig et enormt arbejde forude i 2012, og derfor mener jeg, at vi befinder os midt i vores transformation," skriver Stephen Elop.

Selvom Nokias nøgletal umiddelbart falder, er der grund til optimisme, mener aktieanalytiker Morten Imsgard fra Sydbank.

Se, hvad han bygger den vurdering på.

Læs også:

Nokia afslører årsregnskab: Sådan ser det ud

Nokias skæbne-regnskab: Alle kigger mod Finland
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Efter fem års ejerskab: Sentia Danmark skiller sig af med datacenter for at fokusere på cloud
Sentia Danmark sælger sit datacenter i Glostrup til hollandske Penta Infra. Salget, der er et led i Sentias strategi om at fokusere på cloud-tjenester, indleder samtidig et nyt partnerskab mellem de to selskaber.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.