Artikel top billede

Efter CSC-exit: Nu har Carsten Lind fået nyt it-topjob

Den tidligere topchef hos CSC Danmark, Carsten Lind, har fået nyt job i it-branchen.

Læs også:

Carsten Lind er færdig i CSC Danmark

Tidligere administrerende direktør hos CSC Danmark, Carsten Lind, har fået nyt job hos Fujitsu Norden.

Her skal Carsten Lind være ny COO (chief operating officer) og samtidig administrerende direktør for den svenske afdeling af Fujitsu.

Hos Fujitsu Norden fortæller CEO Bengt Engström, at valget er faldet på Carsten Lind, fordi Fujitsu vil højne effektiviteten mellem de nordiske markeder.

"Vi ser ham som havende en vældig operativ tilgang. Vi vil have en bedre effektivitet i det, vi gør, og det er noget af det, vi tror Carsten kan hjælpe os med," siger Bengt Engström til Computerworld.

Bengt Engström fortæller videre, at Fujitsu håber at kunne drage nytte af de ting, som Carsten Lind har lært hos CSC Norden.
 
"Hvad han har gjort for en konkurrent, har han naturligvis ikke lov til at fortælle os, men hans viden kan ingen jo tage fra ham," siger Bengt Engström.

Carsten Lind starter i det nye job i morgen, onsdag den 1. februar.
 
Carsten Lind får ny base i Stockholm og afløser iøvrigt Peter Kopelman på den svenske post.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Carsten Lind selv.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere