Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Politi efterlyser dansk it-svindler: Her er han

Politiet efterlyser dansk svindel-dømt it-direktør for ikke at møde op til afsoning. "Jeg har aldrig hørt fra myndighederne," bedyrer direktøren til Computerworld.

Den tidligere Memory Card Technology-direktør, John Trolle Rasmussen, skulle afsone en svindel-dom på seks år i Sdr. Omme Statsfængsel med begyndelse 4. august 2011.

Men udlandsdanskeren mødte aldrig op, og derfor er han nu efterlyst af politiet.

Imidlertid bedyrer John Trolle Rasmussen over for Computerworld, at han aldrig har hørt fra myndighederne siden dommen i slutningen af 2010.

"Jeg har ikke hørt noget fra nogen som helst. Jeg har ikke hørt fra hverken den ene eller anden myndighed," siger han.

Vil møde op til afsoning

Desuden har John Trolle skam tænkt sig at afsone dommen.

"Ja, naturligvis."

"Desuden har du selv erfaret, hvor let det er at hive fat i mig. Det er ikke sådan, at jeg lige er løbet væk," siger han til Computerworld.

Memory Card Technology gik ned med et brag i 2001. Politiets efterfølgende undersøgelse viste, at der blandt andet var blevet svindlet med opskrivning af lagerværdierne.

I alt menes banker at have tabt i omegnen af en halv milliard kroner på konkursen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Giv grønt lys for de gode ideer med Power Platformen
Hvad er Microsoft Power Platform? – og hvordan gør den det nemmere at udvikle apps og skabe en god business case ud af selv mindre projekter? Her giver AlfaPeople et hurtigt og konkret overblik over, hvor du kan drage fordel af platformen.