Artikel top billede

Disse Mac-ejere kan glemme alt om Apples nye OS

Apple arbejder på et nyt styresystem, men det bliver ikke for alle Mac-brugere.

Læs også:

Her er den næste version af Apples Mac-styresystem

Windows 8 mod Mountain Lion: Det kæmper de om

Test: Her er dommen over Apples nye Lion-styresystem

Apples kommende version af Mac OS X, Mountain Lion, rummer mange nyheder - men det bliver langt fra alle Mac-brugere, der vil få mulighed for at anvende det nye styresystem.

De hardwarekrav, der er sluppet ud med den første udvikler-version af Mountain Lion, viser følgende krav til hardwaren:

iMac - fra midten af 2007 og derefter.

MacBook - 13-tommer aluminum fra 2008 og derefter.

MacBook Pro - 13-tommer fra midten af 2009 og senere, 15-tommer på 2.4/2.2 GHz og 17-tommer fra 2007 og senere.

MacBook Air - 2008 eller senere

De kan ikke køre Mountain Lion

Det betyder eksempelvis, at de gamle Macbooks i plastisk ikke kan køre Mountain Lion, ligesom folk, der ejer den oprindelige Macbook Air, godt kan glemme alt om det nye styresystem.

Samtidig er den kommende Airplay-funktion, der lader dig streame dit Mac-skrivebord over din fladskærm trådløst via Apple TV, forbundet med yderligere krav til grafikkortet.

Mens der ikke er noget nyt i, at nye styresystemer stiller øgede krav til hardware, så er det blevet sværere blot at stille sig tilfreds med ens gamle styresystem.

I Apples tilfælde har brugere med ældre versioner end Lion eksempelvis hverken adgang til Mac App Store eller iCloud - to af Apples hoved-services, der er blevet introduceret i de senere år.

Læs også:

Her er den næste version af Apples Mac-styresystem

Windows 8 mod Mountain Lion: Det kæmper de om

Test: Her er dommen over Apples nye Lion-styresystem
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere