Artikel top billede

Populær gratis medieafspiller klar i ny version

Open source medieafspilleren VLC er klar i version 2.0 med et hav af nye funktioner og en ny brugergrænseflade.

Læs også:

Her er 15 fantastiske gratis-værktøjer til Windows

Det kan være sin sag at afspille de mange video- og lydformater, der findes i dag.

Velkendte medieafspillere som iTunes og Windows Media Player er ikke meget bevendt, hvis man kommer ud i de mere eksotiske fil-navne.

Det er nok en af grundene til, at open source medieafspilleren VLC angiveligt er downloadet mere end 485 millioner gange.

Nu meddeler holdet bag det gratis stykke software, at version 2.0 er frigivet.

"VideoLAN og VLC udvikler-holdet præsenterer VLC 2.0.0 "Twoflower", en større frigivelse," lyder det fra projektet.

Mens der er et hav af tekniske nyheder, der skal give bedre video-kvalitet, så meddeles det også, at selve interfacet er blevet moderniseret, og der er blevet fjernet adskillige hundrede bugs i softwaren af de 160 udviklere bag projektet.

Blandt nyheder er, at der nu er understøttelse af BluRay-film, og at VLC nu skal kunne yde endnu bedre på multi-kerne processorer og smartphones.

VLC, der leveres under GNU General Public License, blev første gang frigivet i 2001.

En af de meget populære features ved afspilleren er, at den er i stand til at afspille medie-filer, der endnu ikke er downloadet helt, ligesom den også er god til at håndtere skadede filer.

VLC, der findes til stort set alle platforme, kan hentes gratis her.

Læs også:

Her er 15 fantastiske gratis-værktøjer til Windows
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere