Artikel top billede

Populær gratis medieafspiller klar i ny version

Open source medieafspilleren VLC er klar i version 2.0 med et hav af nye funktioner og en ny brugergrænseflade.

Læs også:

Her er 15 fantastiske gratis-værktøjer til Windows

Det kan være sin sag at afspille de mange video- og lydformater, der findes i dag.

Velkendte medieafspillere som iTunes og Windows Media Player er ikke meget bevendt, hvis man kommer ud i de mere eksotiske fil-navne.

Det er nok en af grundene til, at open source medieafspilleren VLC angiveligt er downloadet mere end 485 millioner gange.

Nu meddeler holdet bag det gratis stykke software, at version 2.0 er frigivet.

"VideoLAN og VLC udvikler-holdet præsenterer VLC 2.0.0 "Twoflower", en større frigivelse," lyder det fra projektet.

Mens der er et hav af tekniske nyheder, der skal give bedre video-kvalitet, så meddeles det også, at selve interfacet er blevet moderniseret, og der er blevet fjernet adskillige hundrede bugs i softwaren af de 160 udviklere bag projektet.

Blandt nyheder er, at der nu er understøttelse af BluRay-film, og at VLC nu skal kunne yde endnu bedre på multi-kerne processorer og smartphones.

VLC, der leveres under GNU General Public License, blev første gang frigivet i 2001.

En af de meget populære features ved afspilleren er, at den er i stand til at afspille medie-filer, der endnu ikke er downloadet helt, ligesom den også er god til at håndtere skadede filer.

VLC, der findes til stort set alle platforme, kan hentes gratis her.

Læs også:

Her er 15 fantastiske gratis-værktøjer til Windows




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere