Artikel top billede

Efter mobil-ballade: DTU overvejer helt at droppe SKI

SKI er for blødsøden og kryber ofte udenom problemer. Derfor overvejer DTU helt at droppe SKI efter datahastighedsbøvl hos leverandøren TDC.

Læs også: Lav hastighed: DTU-chef føler sig "røvrendt" af TDC

Hos DTU har man siden midt i januar haft problemer med mobilerne efter at være overgået til en ny SKI-aftale, fordi TDC har sat hastigheden ned.

Det har fået telefonichef, John Lauersen, hos Universitetet til at rase over TDC.

Men John Laursens kritik rammer ikke kun TDC. For han savner i den grad, at SKI går ind i sagen.

"Jeg har holdt mange møder derinde og de har en tendens til at krybe udenom problemer," siger han.

Overvejer helt at droppe SKI

Generelt er John Lauersen skuffet over SKI´s manglende handlinger, når der er optakt til konflikter.

"Så vi overvejer helt at droppe SKI," siger han.

I den konkrete sag mener han, at SKI så afgjort burde gå hårdt til TDC.

"Og det skal ikke være over en frokost," siger han.

SKI undrer sig over TDC-begrundelse

Hos SKI oplyser man, at TDC har meddelt en mindre kreds af SKI-kunder, at datahastigheden på deres mobilabonnementer ændres til en hastighed, der er "noget lavere end i dag".

SKI har efterfølgende været i dialog med TDC.

"TDC har oplyst til SKI, at en udsendt mail om hastighedsnedsættelse var behæftet med fejl, hvorfor TDC nu præciserer indholdet af mailen."

"Der er dog ikke noget juridisk til hinder for, at TDC fastholder, at de sænker datahastigheden på produktet, sådan som for eksempel DTU har oplevet."

"Jeg kan dog undre mig over, at TDC i begrundelsen for at nedsætte datahastigheden henviste til en "produktudvikling"," udtalerr SKI's kunde- og kommunikationsdirektør Jan Michelsen.

Han tilføjer, at SKI's mål med aftalen var, at sikre at alle SKI's kunder kan få et billigt mobilabonnement med tilhørende datakommunikation, uanset hvor i landet de befinder sig.

"Det, mener vi, er lykkedes. Men da faktiske opnåede mobiltrafikdatahastigheder i høj grad afhænger af leverandørernes dækning i et bestemt område, valgte vi ikke at sætte krav her, da det ville have betydet, at leverandørerne ikke ville kunne tilbyde et produkt til alle SKI's kunder," forklarer SKI-direktøren.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.