Artikel top billede

Tele-rådgiver om mobil-brok: Hvad har TDC gang i?

Telerådgivningsfirma undrer sig over TDC's nedsættelse af hastighed i forbindelse med ny SKI-aftale.

DTU er ikke den eneste kunde, der er utilfreds efter at have valgt TDC på SKI´s rammeaftale for mobiltelefoni, fordi teleselskabet har sat hastigheden ned.

Netplan er rådgiver for en stribe kunder, der har købt ind via den store aftale 02.08, der forventes at blive omsat for omkring 2,4 milliarder kroner på i alt.

"I samtlige af de opgaver, hvor Netplan har assisteret kunder i forbindelse med tildeling under SKI rammeaftale 02.08, er det sket i tæt dialog med TDC og den enkelte kundes account manager - i ingen af disse opgaver har den lave hastighed og tillæg for øget hastighed været nævnt," fortæller seniorkonsulent Jesper Haumann fra Netplan til Computerworld.

Uenigheden går således på, om kunderne fik oplyst hastighedsnedsættelsen, inden de sprang på den nye aftale. I hvert fald er telefonichefen hos DTU stærkt utilfreds, fordi han nu skal betale for tillægsydelser for at komme op på den tidligere hastighed.

Det kan du læse mere om her.

Fremgangsmåden hos TDC vækker da også undren hos Netplan.
 
"Anvendt praksis hidtil for erhvervskunder har været 'Best effort', hvilket vil sige at det enkelte mobilabonnement får adgang til den bedst mulige kapacitet, som forholdene tillader" forklarer Jesper Haumann.

Telenor gør det ikke

Faktisk peger han på, at en TDC-konkurrent ikke har gjort det samme.

"Jeg ved positivt, at Telenor ikke afviger dette princip i forbindelse med SKI-rammeaftalen og det vil overraske mig meget, hvis Telia gør det," udtaler Netplan-konsulenten.

Tilbage står imidlertid, at også Jesper Haumann som rådgiver for mange af de offentlige kunder, der har valgt TDC under det pågældende SKI-udbud, undrer sig.

"Jeg synes, at det er påfaldende, at den lave hastighed og ekstra betaling først kommer frem efter at stort set samtlige kunder har foretaget en tildeling," fortæller Jesper Haumann.

Læs reaktion fra TDC og SKI senere på Computerworld.dk
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere