Artikel top billede

Dong-boss modtager stor dansk sikkerhedspris

Energivirksomheden hædres i dag med en sikkerhedspris, der uddeles af kollegaer fra SAP-verdenen.

CIO: Koncernregnskabsdirektør Henrik G. Bak fra Dong Energy modtager i dag SUPAN SAP Sikkerhedspris 2012 for virksomhedens høje sikkerhedsniveau for SAP-anvendelse.

Det er Supan, der er et netværk af eksperter i SAP-sikkerhed fra de store virksomheder og konsulenthuse i Danmark, der står bag uddelingen.

Begrundelsen for at hædre Henrik G. Bak er blandt andet, at:

"Dong Energy er en klar vinder af årets pris i kraft af virksomhedens høje sikkerhedsniveau og veludviklede kontrolprocesser, som er opnået gennem to års arbejde med stor ledelsesinvolvering, der har været forankret i koncernregnskabsdirektør Henrik G. Baks store indsats."

Troels Lindgaard, formand for priskomiteen og næstformand i SUPAN-netværket, forklarer yderligere.

"Sikkerhed og compliance er en væsentlig del af alle SAP-installationer, blandt andet fordi der i den danske regnskabslov som følge af Eurosox stilles krav om, at ledelsen sikrer et tilfredsstillende kontrolniveau i virksomheden. Mange store danske virksomheder forsømmer imidlertid i et vist omfang disse aspekter og skal bruge mange manuelle kræfter, når revisor, aktionærer eller myndigheder spørger ind til regnskabet og praksis på området."

Prisen overrækkes i dag hos revisorfirmaet KPMG på Frederiksberg.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
TDC Group nedlægger jobbet som CIO: “Vi har valgt at fremtidssikre det organisatoriske split ved at flytte rollen”
Der kommer ikke en afløser på posten som CIO for TDC Group efter Antonietta Mastroianni tidligere på året forlod den danske telegigant.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.