Topnyhed:Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost

Artikel top billede

Oracle dropper ældre JavaFX runtime

Oracle dropper ældre versioner af Java FX.

Computerworld News Service: Da Oracle har ændret i hele den underliggende arkitektur for JavaFX, vælger virksomheden at droppe ældre versioner af platformen til interaktive applikationer. <a></a><a></a>

Af samme grund vil alle applikationer baseret på JavaFX 1.2 og JavaFX 1.3 inden udgangen af i år skulle opdateres til at køre på JavaFX 2.0.

"Virksomheder og udviklere, der stadig bruger JavaFX 1.x-applikationer, bør migrere applikationerne til JavaFX 2," skriver Oracle i et blogindlæg.

Indtil udgivelsen af JavaFX 2.0 fik udviklerne adgang til JavaFX ved hjælp af sproget JavaFX Script.

Under JavaOne-konferencen i 2010 annoncerede Oracle, at virksomheden ville begynde afviklingen af sproget og lovede i stedet at gøre JavaFX 2.0 fuldt tilgængelig med en Java API.

Oracle udgav JavaFX 2.0 til Microsoft Windows sidste oktober, og siden også developers preview-versioner til Mac OS X og Linux.

Oracle vil fortsat tilbyde JavaFX 1.2 og 1.3 runtime på hjemmesiden indtil 20. december. Efter den dato vil potentielle brugere, der ikke allerede har runtime, ikke have nogen mulighed for at køre ældre JavaFX-applikationer.

Sun Microsystems introducerede JavaFX i 2007 som en udvidelse til Java, der skulle hjælpe udviklerne med at skabe interaktiv grafik i applikationer på tværs af flere platforme.

Oracle købte efterfølgende Sun og forsatte støtten til udviklingen af JavaFX, selv om teknologien ikke har været lige så populær som andre platforme til interaktive applikationer som Microsoft Silverlight eller Adobe Flash.

Oversat af Marie Dyekjær Eriksen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


Premium
LogPoint-topchef Jesper Zerlang indsætter tidligere Superliga-spiller som ny dansk landechef
Jesper Zerlang overlader pladsen som landechef for det danske marked hos it-sikkerhedsselskabet LogPoint. I stedet skal han fokusere på jobbet som topchef for hele koncernen, der er til stede i ni lande.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Derfor virker mailbårne angreb – og sådan beskytter du dig
Cyberangreb via email er blandt de mest udbredte cybertrusler, og i dette whitepaper får du viden om hvordan de mest udbredte typer fungerer, detekteres og afvises.