Artikel top billede

Købstilbud på danske Thrane & Thrane droppes

Stort selskab friede til Thrane & Thrane, men nu trækkes milliard-tilbuddet tilbage.

Læs også:

Dansk telekæmpe kæmper mod fjendtlig overtagelse

Et købstilbud på danske Thrane & Thrane trækkes nu tilbage.

I en meddelelse, offentliggjort via London Stock Exchange, skriver det britiske selskab Cobham, at det i det seneste år har diskuteret købstanker med bestyrelsen i Thrane & Thrane.

Den 8. februar bød Cobham ifølge meddelelsen 420 kroner per aktie, i alt omkring 2,4 milliarder kroner, for Thrane & Thrane.

Overtagelses-tilbudet var betinget af bestyrelsens opbakning, og selvom Cobham selv ser mange muligheder i at købe sig ind i Thrane & Thrane, så er det hele nu gået i vasken.

"Cobham er derfor skuffet over, at bestyrelsen i Thrane & Thrane ikke har set sig i stand til at anbefale forslaget. Cobham har derfor besluttet at trække forslaget om at byde på Thrane & Thrane tilbage."

Thrane & Thrane arbejder med terminaler og basestationer til satellitter og mobil kommunikation.

I slutningen af februar kom det frem, at der var interesse i Thrane & Thrane fra andre selskaber.

Dagbladet Børsen skrev dengang, at Lars Thrane, der stiftede selskabet sammen med sin tvillingebror, Per Thrane, med 24 procent af aktierne er storaktionær, var imod ideen om at sælge til en konkurrent.

Læs også:

Dansk telekæmpe kæmper mod fjendtlig overtagelse
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere