Artikel top billede

Cisco byder 30 milliarder for dette software-firma

Et bud på små 30 milliarder kroner har Cisco smidt på bordet for at kapre en softwareleverandør til tv, mobil- og pc-markedet.

Læs også: 
Teleindustrien jubler: Her kan vi tjene nye penge

Dansk Cisco-selskab har nul kroner i lønomkostninger

Netværksgiganten Cisco er langt fremme i forhandlinger om at overtage tv-softwareseselskabet NDS for fem milliarder dollar - eller små 30 milliarder kroner.

Et købstilbud på 28,5 milliarder kroner er 35 procent mere end værdien af NDS, da selskabet trak sig fra børsen i 2009.

Det skriver Reuters baseret på historier fra det israelske nyhedsmedie Calcalist, da NDS stadig har store dele af sine udviklingsafdelinger i Israel, hvor NDS blev stiftet i 1998.

Nu har NDS sit hovedkvarter i London.

Cisco bekræfter rygter 
Cisco har i dag på sin hjemmeside bekræftet rygterne om et køb af NDS, der har specialiseret sig i at udvikle interaktive applikationer til tv, set-top bokse mobiltelefoner og pc'er.

Mange iagttagere har anset sommerens tilbagetrækning af NDS' leder i 16 år, Abe Peled, som et led i en eventuel Cisco-overtagelse. I dag er Abe Peled bestyrelsesformand i NDS.

NDS er 51 procent ejet af kapitalfonden Permira og 49 procent af News Corporation med Rupert Murdoch i spidsen.

Læs også: 
Teleindustrien jubler: Her kan vi tjene nye penge

Dansk Cisco-selskab har nul kroner i lønomkostninger
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er de cyberkriminelle allerede trængt ind – uden at du har opdaget det?
Optimér din sikkerhed ved at kombinere indsatsen for at holde IT-kriminelle ude med en konstant antagelse om, at de muligvis allerede er trængt ind på dit netværk.