Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Android-udviklere til Google: Hvor er vores penge?

Android-udviklere klager over manglende honorarer fra Google.

Læs også: 

Sådan kan du tjene på at udvikle apps

Google til udviklerne: Hold jer fra denne knap

Det er et barskt arbejde at være app-udvikler

Over hundrede europæiske Android-udviklere klagede på Googles fora over, at de ikke havde modtaget deres betalinger for februar, som skulle falde den 7. marts.

Det har Google nu undskyldt på de samme fora, skriver V3.

Betalingerne skulle ifølge Google være behandlet nu, og firmaet beklager, at udviklerne måtte have oplevet gener på grund af de forsinkede betalinger.

App-udviklere får 70 procent af salget af deres apps, når de bliver solgt i Google Play-butikken, som er det nye navn for Android Market.

Klagerne tog for alvor fart, da en udvikler for to uger siden spurgte, om han var den eneste, der for første gang i over et år ikke havde modtaget den betaling, der fremgik af Google Checkout. 

Det var han ikke, og Googles manglende reaktioner på klagerne i forummet forårsagede yderligere frustration blandt udviklerne. De var blandt andet rasende over at betale 30 procent af deres salg til Google, som de ikke kunne komme i kontakt med.

Andre brugere håber blot, at det er en forglemmelse fra Google side, for de har helt opgivet troen på at få fat på Google Support.

Ifølge V3 har Google ikke ønsket at kommentere sagen.

Læs også: 

Sådan kan du tjene på at udvikle apps

Google til udviklerne: Hold jer fra denne knap

Det er et barskt arbejde at være app-udvikler
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.