Artikel top billede

Mød Computerworld på Danmarks største it-messe

Danmarks største it-messe, ICT Expo 2012, finder sted i denne uge. Læs om programmet her.

Den 28. og 29. marts er Computerworld igen vært for Danmarks
største it-messe - Computerworld ICT Expo - og for Jobworld Expo.

Tilsammen forventes Computerworld ICT Expo og Jobworld Expo at tiltrække cirka 2.000 besøgende til de historiske lokaler i Carlsbergs gamle tappehal, Tap 1, i Valby.

Computerworld Expo er stedet, hvor it-branchen mødes. Det gælder både producenterne og de it-beslutningstagere, der har behov for at indsamle viden.

Fuldt program

Der er ikke bare mulighed for at møde de mange udstillere. Computerworld Expo byder også på et fuldt program af talere og paneldebatter.

Du kan høre it-Danmark diskutere alt fra digitalisering af
den offentlige sektor til, hvordan it-chefer skal håndtere den consumerization-bølge, der i disse år skyller ind over it-afdelingerne.

Det sker i de syv Business Highlights paneldebatter, der kører over begge dag.

Samtidig er der rig mulighed for at høre om best practice, når virksomheder fra scenen præsenterer solide projekter i Case Studies sessionerne.

Jobmarked anno 2012

Computerworld JobWorld Expo er også et besøg værd.
JobWorld Expo giver arbejdspladser mulighed for at møde it-professionelle i en tid, hvor det igen er blevet aktuelt til at se på rekruttering.

For de it-professionelle - de nye og de erfarne - er det en mulighed for at høre, hvilke kompetencer, der kræves i it-branchen og it-afdelingerne anno 2012.

Mød redaktionen

Og som noget nyt har har Computerworld i år etableret en skrivende redaktion på Expo-messen.

Vi vil gerne have, du kommer forbi og besøger os på stand C29, hvor du hver dag kan møde et par af Computerworlds journalister.

Se billeder fra sidste års Expo-messe her.

Læs mere om messen her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.