Sitecore ekspanderer i Tyskland

CMS-producenten Sitecore åbner kontor i Tyskland og udvider sine samarbejdsaftaler. Det sker i et forsøg på at udbrede forretningen yderligere på det internationale marked.

Det danske content management (CMS)-selskab Sitecore bruger nu nogle af sine investorkroner på at etablere sig på det tyske marked.

Det er selskabets første internationale ekspansion, og direktøren forventer, at der vil skabes en millionomsætning allerede i det første forretnings-år.

Stor efterspørgsel
- Vi har via vores nuværende partnere oplevet en stor efterspørgsel fra blandt andet det tyske marked, og vi har modtaget en mængde meget interessante henvendelser fra store tyske koncerner siden vi var på Cebit-messen i 2002 sammen med vores tyske partner Software AG, siger direktør i Sitecore, Michael Seifert.

Hans målsætning er at indgå 20 partnerskaber med softwareforhandlere på det tyske marked, og derfor er det logisk at åbne kontor i Tyskland, mener han. Kontoret kommer til at ligge i München.

Samtidig har Sitecore indgået en aftale med Aston Business Solutions, som ud over Danmark har kontorer i 10 lande og sælger i yderligere 20. Med aftalen kommer Sitecores CMS-produkter ind i salgskataloget.

Sitecores CMS-system er .NET-certificeret og passer derfor ind i Aston-husets Microsoft-portefølje.

Vokset næsten 20 procent om måneden
Sitecore er vokset med næsten 20 procent om måneden siden sin begyndelse i 2001, selv om content management-markedet har været præget af stor konkurrence og faldende priser.

Marketingchef James Derry mener ikke, at underbud fra andre aktører er et problem for Sitecore.

- I øjeblikket er det ikke det, der er vores problem, for vi er billige hvis du ser på forholdet mellem pris og funktionalitet. Vi skal ikke ned i pris, siger han.

Sitecore fik i juli tilført et encifret millionbeløb fra danske investorer, herunder IT-investoren Stig Hølledig, netop med henblik på at udvide sin internationale satsning.Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TDCH A/S
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Fremtidens it-ressourcer – sådan tiltrækker og fastholder I de bedste medarbejdere.

Danmark kommer til at mangle 19.000 it-specialister frem mod 2030 – og det kommer til at hæmme de danske virksomheders forretningsevne. På konferencen vil du få inspiration til og konkret viden om, hvordan du får fat i og fastholder de bedste it-profiler i et marked med høj efterspørgsel og relativt få ansøgere.

22. november 2018 | Læs mere


Roundtable: Muligheder og gevinster med RPA

RPA - robot proces automation - er for alvor på vej frem i mange organisationer: Der er meget store muligheder for de fleste organisationer i software-robotter, der er relativt nemme at opsætte.

22. november 2018 | Læs mere


CRM: Bedre og mere effektiv kundehåndtering i en digital tidsalder

Hør om implementering, processer og forandringsledelse - og få et indblik i helt konkrete løsninger, værktøjer og lær hvordan du får effektiviseret den interne administration og løftet kundeoplevelsen

27. november 2018 | Læs mere


Premium
Dansk universitet lukker it-uddannelse efter krav om færre udenlandske studerende: “Det er i høj grad et tilbageskridt”
Aalborg Universitet har meddelt at man lukker i alt syv uddannelser, herunder en it-uddannelse hvor undervisningen idag foregår på engelsk. “Det er i høj grad et tilbageskridt,” lyder det fra IT-Branchen til Computerworld.
Computerworld
Yousee varsler prisstigninger på op til 36 procent - skal være med til at finansiere fiber-udrulning
Yousee varsler prisstigninger på både tv-pakker og bredbånd. Pengene skal blandt andet være med til finansiere fiber-investeringer.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Manden bag Stack Overflow til softwareudviklere og folk i it-branchen: Disse ting skal du lære, hvis du vil undgå at blive tromlet totalt
Interview: Manden bag Stack Overflow og Trello har en opsang til folk i it-branchen. Her er de kompetencer, som du bare skal tilegne dig nu.
White paper
Den evigt forandrende rolle som it-manager – sådan ser fremtiden ud!
Rollen som it-manager har ændret sig meget, og bliver fremadrettet endnu vigtigere i enhver organisation, i takt med at teknologien udvikler sig. Det betyder at hverdagen er fyldt med mange udfordringer, som hele tiden stiller krav til medarbejderne og deres evne til at have de rette kompetencer. Hvad fremtiden bringer kan ingen spå om, men du får et bud på hvordan en it-managers hverdag ser ud i 2020, og hvilke løsninger der kan være vejen frem. Silotænkningen er fortid og det kræver at du som it-manager hele tiden tænker innovativt for at være på forkant. Hvordan du tilpasser dig til fremtiden, går vi i dybden med i dette Whitepaper.