Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Sådan præsenteres den nye iPad på Apples hjemmeside.

Apple vil (måske) give iPad-købere pengene tilbage

Apple tilbyder at refundere pengene til de australske iPad-kunder, der føler sig snydt, fordi den nye iPad alligevel ikke kan bruge 4G.

Læs også:

Apple: Kun i disse lande kan iPad bruge 4G

Her er dommen over Apples nye iPad

Kunder, der føler sig godt og grundigt snydt, fordi den nye iPad ikke kan bruge 4G, kan nu få pengene tilbage.

I hvert fald i Australien.

BBC skriver, at Apple nu tilbyder de australske kunder at få pengene redunderet, hvis de føler sig vildledt. Apple har dog ifølge BBC ikke anerkendt at have vildledt kunderne, sådan som de australske forbrugermyndigheder har hævdet.

Flere andre medier bringer samme historie, og Irishtimes.com skriver, at Apple har tænkt sig at udsende en mail til alle de australske købere af den nye iPad for at tilbyde, at de kan få pengene refunderet.

Også danske problemer

Som vi tidligere har skrevet, så må også danskere glemme alt om at bruge den nye iPad på 4G-nettet.

Det nye Apple-produkt anvender frekvensbåndene omkring 700 Mhz og 2.100 MHz, mens de europæiske 4G-net kører på andre frekvenser - i Danmark leveres det eksempelvis på 2600 Mhz og 1800 Mhz.

Herhjemme har Forbrugerombudsmanden også kritiseret Apples markedsføring af den nye iPad, fordi bruger kan få den opfattelse, at den kan fungere sammen med det danske 4G-net.

Apple udspecificerede i sidste uge i en pressemeddelse, at "iPad Wi-Fi + 4G understøtter ultrahurtige 4G LTE-netværk i USA og Canada og hurtige 3G-netværk i hele verden, inklusive netværk baseret på HSPA+ og DC-HSDPA."

"4G LTE understøttes kun på AT&T- og Verizon-netværk i USA og på Bell-, Rogers- og Telus-netværk i Canada," skrev Apple - og den besked fremgår også, hvis man går ind på Apple.dk.

Samtidig kan man dog foranlediges til at tro, at modellen "WiFi + 4G" rent faktisk kan anvendes på de danske teleselskaberes 4G-net, hvis man ikke læser det med småt.

Der har indtil videre ikke været nogen meldinger fra Apple, der kan indikere, om den australske tilgang til 4G-problemet vil finde vej til andre lande også.

Læs også:

Apple: Kun i disse lande kan iPad bruge 4G

Her er dommen over Apples nye iPad
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.