Artikel top billede

Danica-direktør ny topchef for mægtige Multidata

Ny topchef til det store danske softwareselskab Multidata.

59-årige Jørgen Kleistrup er ny administrerende direktør i Multidata-koncernen.

Når han starter sit nye job i april, betyder det samtidig et farvel til den hidtidige direktør, 63-årige Helge Kaltoft, som går på pension efter ni år på posten.

Direktionen i Multidata Holding består herefter bestå af Jørgen Klejnstrup og COO (chief operating officer) Per Hviid.

Jørgen Klejnstrup har arbejdet i Danske Bank-koncernen i næsten 40 år, hvor han gennem tiden har haft diverse lederposter i både Danmark og udlandet.

Senest har han arbejdet fem år i Danica Pension, det sidste år som konstitueret administrerende direktør.

Udskilt fra PBS

Multidata blev i 2003 udskilt af PBS (i dag Nets) som selvstændig virksomhed med 70.000 danske kunder.

I dag hedder firmaet rettelig Multidata-Bluegarden efter opkøbet af norske Bluegarden i 2007, og er en af Skandinaviens førende leverandører af løn-, HR- og outsourcing-ydelser.

Koncernen tilbyder digitale HR-løsninger og leverer tjenester inden for løn, personale, ressourcetilpasning, rekruttering og oplæring.

Sammenlagt har virksomheden over 600 medarbejdere i Danmark, Sverige og Norge. Cirka 20 procent af Skandinaviens arbejdstagere modtager løn via Multidatas services.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere