Artikel top billede

Nu kommer efterfølgeren til Samsungs Galaxy S II.

Samsung fastsætter dato for lancering af Galaxy S III

Samsung røber detaljer om lanceringen af den nye Galaxy S III.

Læs også:

Eksperter: Her er verdens bedste smartphone

Computerworld News Service: Samsung har sendt invitationer ud til en lanceringsbegivenhed den 3. maj i London, hvor selskabet forventes at introducere sin nye flagskibs-smartphone med Android: Galaxy S III.

I invitationen står der blot: "Kom og mød den næste Galaxy."

Vi ved stadig kun meget lidt om Samsungs næste Galaxy-smartphone. De foregående modeller, Galaxy S og S II, er blevet solgt i samlet set 30 millioner eksemplarer, så Samsung forventes at levere et suverænt produkt, der kan tage kampen op med Apples iPhone, hvad angår salgstal.

På nettet lyder rygterne, at Galaxy S III vil få en større skærm muligvis på 4,6 tommer, hvilket er større end på S II men stadig mindre end på Note og på linje med skærmen på Galaxy Nexus.

Det forventes også, at den nye Galaxy får en processor med fire kerner, 4G-netværk, et kamera med høj opløsning - måske hele 12 megapixel - samt Android 4.0.

Invitationen til Samsungs pressebegivenhed kan også give et praj om, hvad der med rimelighed kan forventes fra S III. Den malerklat-lignende grafik leder tankerne hen på muligheden for, at der følger en S-Pen stylus med den nye telefon, ligesom der gør med tablet/telefon-hybriden Galaxy Note.

Effekten af børstet metal på den blå grafik kan desuden antyde, at Galaxy S III får et ydre af metal i stedet for plastik.

Oversat af Thomas Bøndergaard.

Læs også:

Eksperter: Her er verdens bedste smartphone
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere