BREAKING:IT Relation køber mægtige Itadel

Artikel top billede

Populært VeriSign-tillidsmærke droppes - nyt navn klar

Tillidsmærket VeriSign Trusted, der optræder på mange hjemmesider, skiftes ud med et helt nyt mærke.

Læs også:

Mange tusinde danskere har fået lænset Dankortet

Computerworld News Service: Symantec er ved at indfase et nyt tillidsmærke, der skal overbevise webbrugerne om, at sikkerheden er i orden på de websites, de besøger.

Symantec er i gang med at erstatte "VeriSign Trusted" med "Norton Secured, powered by VeriSign."

Det gamle VeriSign Trusted-mærke betød, at det pågældende website brugte et SSL-certifikat fra VeriSign til autentifikation og desuden dagligt blev skannet for malware, hvilket er en service, som VeriSign tilføjede i forbindelse med mærket i 2010 for at styrke sin sikkerhedsmæssige relevans.

I august 2010 opkøbte Symantec VeriSigns sikkerhedsforretning for over syv milliarder kroner og har lige siden arbejdet med at få orden på de forskellige produkter og brands.

Her er Symantecs plan 
Den proces er tillidsmærket Norton Secured, powered by VeriSign et resultat af - Norton er selvsagt Symantecs varemærke af forbrugerorienterede sikkerhedsprodukter.

Det nye Norton Secured-mærke - hvor teksten "powered by VeriSign" er skrevet med mindre, røde bogstaver nedenunder Norton-navnet som for at rangordne de to varemærke ligesom på en filmplakat, hvor en mindre berømthed står med småt under navnet på den store filmstjerne - har som formål at kommunikere nogle få ting til brugerne om det pågældende website.

Norton Secured betyder, at certifikatet fra VeriSign stadig er på plads, selvom det er meningen, at vi ikke længere kalder dem VeriSign-certifikater.

Den daglige malware-skanning foretages også stadig af de websites, der fremviser dette tillidsmærke. Men Norton Secured angiver også noget andet: Nemlig, at der foretages en skanning, der bedømmer websitets sårbarhed.

Quentin Lui, der er udviklingschef under websitesikkerhedsløsninger hos Symantec, oplyser, at:

"Frekvensen er én gang om dagen, og hvis de ikke består skanningen, kan de ikke vise 'Norton Secured'-seglet."

Har arbejdet på det længe

Det har været en længere proces for Symantec at beslutte, hvordan overgangen til det nye tillidsmærke skulle håndteres, hvor man blandt andet har gennemført utallige interviews og spørgeundersøgelser for at finde frem til det helt rigtige navn.

Valget faldt på Norton-navnet med den begrundelse, at det velkendte varemærke inden for sikkerhed sandsynligvis vil blive taget godt imod af både forbrugerne og af virksomhederne, hvis websites skal vise tillidsmærket.

Overgangen til "Norton Secured, powered by VeriSign" er muligvis allerede overstået, men Symantec antyder, at der fremover kan blive introduceret flere sikkerhedsmæssige funktioner i forbindelse med tillidsmærket.

Oversat af Thomas Bøndergaard.

Læs også:

Mange tusinde danskere har fået lænset Dankortet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Premium
IT Relation på opkøbstogt: Itadel er femte opkøb på blot seks måneder: Nærmer sig nu omsætning på halvanden milliard kroner
Itadel med mere end 300 medarbejdere bliver IT Relation femte opkøb siden december. Med købet nærmer IT Relations sig en omsætning på halvanden milliarder kroner og runder nu 1.000 medarbejdere.
Computerworld
Apple pumper milliarder ind i optisk laser-selskab - rygterne tager til om nye planer
Apple smider nu 2,5 millarder kroner efter Apple-partneren II-VI der fremstiller optiske lasere. Og det kunne sætte skub i en VR-udvikling.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.