Artikel top billede

Nyt TDC-nedbrud rammer 12.000 kunder

For anden gang på få dage rammes TDC-kunder af nedbrud.

Computerworlds redaktion i Herlev var her til morgen blandt de 12.000 kunder, der i de sidste par timer har kæmpet med gentagne udfald på internetforbindelsen.

"Fejlen er rettet nu," lover TDCs pressechef, Lasse Bastkjær.

"Det var en softwarefejl efter planlagt arbejde, som ikke burde have påvirket, men gjorde det alligevel," lyder det fra pressechefen, som tilføjer, at fejlen stammer fra Albertslund-centralen.

Softwareopdateringen gik i gang 08:30, mens fejlen blev konstateret 10:30, fortæller pressechefen.

Nedbruddet kommer blot to dage efter, at 20.000 kunder i Nordsjælland blev sendt i sort i et nedbrud, der for nogle kunder varede helt op til et døgn.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere