Artikel top billede

Rigspolitiets it-chef fyret efter kort tid på posten

It-chefen stopper 'efter gensidig overenskomst', meddeler Rigspolitichefen.

Læs også: Overblik: Sådan kørte Polsag helt af sporet.

Rigspolitiets it-chef Lars Guld Fuglsang fra Koncern IT stopper efter gensidig aftale.

Det meddeler Rigspolitiet i en skriftlig meddelelse.

"Lars Guld Fuglsang fratræder sin stilling som afdelingschef i Koncern IT den 1. maj 2012 efter gensidig overenskomst," lyder det fra rigspolitichef Jens Henrik Højbjerg.

Samtidig takker Rigspolitichefen for it-chefens indsats.

"Jeg vil gerne takke Lars for indsatsen og anerkende de resultater, som han har været med til at opnå i sin tid som chef på it området i politiet," fremgår det af meddelelsen.

Rigspolitiet ønsker ikke at kommentere yderligere på fratrædelsen. 

It-chef tavs

Computerworld har været i kontakt med Lars Guld Fuglsang, der heller ikke ønsker at kommentere på sagen.

"Jeg er ked af at måtte være lidt kedelig på den," siger han og henviser til Rigspolitiets pressechef for kommentarer.

Ifølge Lars Guld Fuglsangs linkedin-profil har han været hos politiet i et år og syv måneder.

Rigspolitiet har vadet i it-problemer, der kulminerede da man måtte droppe et nyt stort it-system, Polsag.

Justitsministeren kaldte det en skandale, da man måtte trække stikket til det op imod en halv milliard kroner dyre it-projekt.

Læs også: Overblik: Sådan kørte Polsag helt af sporet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Efter fem år med KMD: Banedanmark søger it-leverandør til kæmpeordre på 170 millioner kroner
Banedanmark søger it-leverandør, der skal stå for driften af alle organisationens administrative it-systemer, når KMD’s nuværende kæmpe-kontrakt udløber.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.