Artikel top billede

Han skal stå for it til Giro d'Italia i Danmark

Enkeltmandsfirma er hyret ind til stå for flere it-opgaver under Giro d'Italia i Danmark. Nedbrud må bare ikke forekomme.

Kent Salling Fløe ejer enkeltmandsfirma Rocklyd fra Herning.

I de kommende dage står han over for sin absolut største opgave, når han skal stå for lys, lyd, tv og et par andre it-relaterede opgaver under de første etaper af cykelløbet Giro d´Italia, der køres i Danmark.

"Det går løs fredag med holdpræsentation, så enkeltstarten og siden etaper. Der må det bare ikke gå galt," siger Kent Salling Fløe.

Han er blevet hyret ind til opgaver under løbet i Danmark og forberedelsen begyndte allerede i november sidste år, oplyser han.

135 millioner seere i 165 lande følger det store cykelløb, hvor også der forventes over 400 medarbejdere og journalister til starten i Herning.

Nu kriller det i maven i takt med, at løbet nærmer sig.

"Sådan skal det også være," siger teknikeren.

Alarm-system via smartphone

Opgaverne består blandt andet i lyd til højtalere i Herning og Horsens i målområderne. Ligesom store tv-skærme skal sættes op.

Lyden styres af computer-programmet d&b calculator, mens lys styres af et program kaldet wysiwyg via champsys digital afviklings lysbord, oplyser teknikeren.

Kent Salling Fløe´s tilknyttede teknikere har forudprogrammeret begge dele.

Der skal bruges 6.000 ampere strøm. Og det vil simpelthen være en fatalt, såfremt lyd, lys og tv pludselig går i sort.

Derfor er der opstillet nødplaner.

Faktisk har Kent Salling Fløes samarbejdspartnere opstillet et varslingssystem.

"Hvis der er faresignaler omkring strømmen, så har vi opsat et system, så vi bliver advaret på vores mobiltelefon," fortæller han.

Ifølge løbets sekretariat kommer de italienske løbsarrangører selv med overparten af teknikken til løbet, herunder udstyr til tv-transmisionen, hvor helikoptere filmer fra luften.

Også flere af de vestjyske kommuners it-chefer har nogle it-opgaver i forbindelse med løbet, hvor der blandt andet skal sørges for it-arbejdspladser til besøgende og lignende.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.