Artikel top billede

Infineons topchef trækker sig

Infineons topchef kan ikke længere holde til jobbet.

Computerworld News Service: Infineon Technologies' topchef, Peter Bauer, træder tilbage af helbredsmæssige årsager, når regnskabsåret slutter i september, oplyser selskabet.

Bauer vil blive erstattet af veteranen Reinhard Ploss, der er medlem af Infineons bestyrelse. Infineon offentliggør sit regnskab for fjerde kvartal 14. november.

Bauer træder tilbage på grund af komplikationer i forbindelse med osteoporose.

Hans helbredsmæssige tilstand er blevet værre på det sidste, skriver Infineon i en pressemeddelelse.

Peter Bauer, som begyndte som administrerende direktør for Infineon i 2008, udtaler, at han ikke længere kan give jobbet sin fulde opmærksomhed og har derfor besluttet at træde tilbage.

Ploss har været hos Infineon i 27 år. I 1985 startede han hos Siemens Semiconductor - som derefter blev udskilt som Infineon - og er i dag medlem af selskabets bestyrelse og ansvarlig for produktion, udvikling, teknologi og personale.

Han har haft lederstillinger i selskabets bil-, industrielle og microcontroller-grupper.

Infineon producerer halvledere til en række produkter i bilindustrien og andre brancher.

Selskabet har hovedsæde i Tyskland og var i første kvartal i år verdens 14. største chipproducent målt på salg af halvledere, konkluderer en rapport fra IC Insights, der udkom mandag.

Infineons baseband-chip blev brugt i Apples ældre iPhones. Intel gennemførte sidste år opkøbet af Infineons trådløse-forretning for 8,1 milliarder kroner. Apples nyeste smartphone, iPhone 4S, bruger Qualcomms baseband-chip.

Oversat af Thomas Bøndergaard
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Premium
Vigtig opdatering på vej til Windows: Får omsider din HDR-skærm til at funkle
Microsofts Windows 10-styresystem vil i fremtiden kunne arbejde bedre med de flotte farver og den høje kontrast, som HDR-skærme tilbyder.
Computerworld
Apple pumper milliarder ind i optisk laser-selskab - rygterne tager til om nye planer
Apple smider nu 2,5 millarder kroner efter Apple-partneren II-VI der fremstiller optiske lasere. Og det kunne sætte skub i en VR-udvikling.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.