Artikel top billede

Apple tester forskellige prototyper af iPhone 5

Apple er angiveligt i fuld gang med at teste forskellige modeller til iPhone 5.

Computerworld News Service: Apple har tilsyneladende ikke besluttet sig endeligt for, hvordan den næste iPhone skal se ud.

Det rygtes nu, at selskabet er i gang med at teste flere forskellige prototyper af den kommende iPhone, hvoraf to har en større og bedre skærm.

Ifølge Websitet 9to5Mac har to af disse prototyper en skærm på lige knap fire tommer med en højere opløsning.

Apple har ifølge 9to5Mac "nogle få" prototyper af den næste generation af iPhone "rundt omkring" i sit hovedkvarter, der alle hver især er låst inde i en tyk ydre skal for at forklæde det fysiske design, så det ikke afsløres overfor medarbejdere, der ikke er godkendte til at have denne viden.

Retina-skærm

9to5Mac beskriver to af disse prototyper:

Det drejer sig om iPhone 5,1 og iPhone 5,2 med kodenavnene N41AP og N42AP.

Begge har en stor skærm, der helt nøjagtigt måler 3,999 tommer diagonalt.

Retina-skærmens opløsning vil stige fra 640 gange 940 pixel til i stedet 640 gange 1136 pixel, så den får altså 176 pixel ekstra i højden.

Skærmens bredde på nøjagtigt 1,9632 tommer er ifølge 9to5Mac uændret, mens dens højde øges til 3,484 tommer.

Apple tester angiveligt også iOS 6 med udgaver, der er designet særligt til at udnytte den nye skærmopløsning på den kommende generation af iPhone.

Disse udgaver har ifølge 9to5Mac en ekstra række ikoner, der er blevet plads til på grund af skærmens større højde, samt "udvidede brugergrænseflader i applikationerne, der giver plads til mere indhold."

De to prototyper har også en hjem-knap og en mindre dock connector, som Apple planlægger at implementere i alle sine iOS-enheder på længere sigt.

Den nye connector er smallere end den aktuelle version og ligger ifølge 9to5Mac størrelsesmæssigt mellem en micro-USB- og en mini-USB-port.

Oversat af Thomas Bøndergaard
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere