Artikel top billede

Blodbad i CSC Danmark afsluttet - 354 mand ude

CSC-ansatte kan ånde lettet op. Prikkerunde er slut.

CSC Danmark har nu opsagt 108 danske medarbejdere, ligesom 192 har indgået en såkaldt frivillig fratrædelse, mens 54 er stoppet ved naturlig afgang.

Det meddeler CSC i en skrivelse om firmaets omstruktureringsplan.

"Vi har ført nogle meget svære beslutninger ud i livet - og det er klart, at det er en proces, der påvirker os alle," udtaler topchef John Walsh.

Han roser en stribe samarbejdspartnere.

"Vi haft et godt og professionelt samarbejde med alle, der har været involveret i processen, heriblandt HK, akademikerne og vores ledere."

"De har sammen med de øvrige faglige repræsentanter taget et stort ansvar for at hjælpe vores medlemmer, så antallet af opsagte har kunnet holdes så langt nede som muligt," udtaler John Walsh.

Udover fyringerne og de frivillige fratrædelser er mandskabet også blevet beskåret via naturlig afgang, meddeler CSC.

Styrke kundefokus

"Nu er CSC Danmark klar til at gennemføre vores strategi med fokus på at styrke kundefokuseringen via innovation og fremsynede idéer, profitabel vækst og ved at skabe et godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere i de nordiske lande," udtaler John Walsh, der er CSC's direktør for Norden og administrerende direktør i CSC Danmark.

Selskabet oplyser at samtlige medarbejdere, der har været omfattet af omstruktureringen, er blevet tilbudt "støtte og hjælp til at finde et nyt job".

Henvendelser fra it-firmaer

Faktisk har CSC fået mange henvendelser fra andre it-selskaber, der vil have fingre i CSC-folkene.

"Det er tydeligt, at vi har nogle meget attraktive medarbejdere, og vi har fået imponerende mange henvendelser fra andre it og teknologivirksomheder," udtaler nordisk HR-direktør Charlotte Lundblad fra CSC i samme besked. 

Samlet set er det målet, at omstruktureringen af CSC i Norden skal reducere antallet af medarbejdere i Norden med 450 medarbejdere, oplyses det.

Læs også:

Så meget har dansk CSC-boss udrettet på seks måneder.

CSC prikker hundredevis af danske medarbejdere.

Smidt på porten: Sådan får du job efter en it-fyring.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


White paper
En opskrift på succes: Automatisér, byg videre på den eksisterende infrastruktur – og sæt kurs mod skyen