Artikel top billede

Ny Microsoft-direktør: Her er min plan for Danmark

Niels Soelberg er ny administrerende direktør i Microsoft Danmark. Her fortæller han, hvad det kommer til at betyde.

Læs også:

Bardenfleth stopper: Ny direktør i Microsoft Danmark

Derfor er nyt job til Jørgen Bardenfleth en forfremmelse

"Der sker ikke nogen paladsrevolution eller noget som helst andet."

Sådan siger nyudnævnt topchef for Microsoft Danmark, Niels Soelberg, til Computerworld, få timer efter at det overraskende direktørskifte blev præsenteret for medarbejderne i Hellerup.

Dermed mener han, at det er alfa og omega at fastholde det momentum, som firmaet har i Danmark.

Når lederskiftet sker nu, skyldes det, at Niels Soelberg efter 22 år i udlandet stod klar til at vende tilbage til Danmark, og at Jørgen Bardenfleth fik nye muligheder netop nu, forklarer direktøren.

"Jeg har vist det i et stykke tid. Vi har lige afsluttet regnskabsår den 30 juni, og det er ofte der, vi naturligt har et skifte på lederpositioner," siger Niels Soelberg.

Er der lagt op til store forandringer med dig ved roret?

"Nej, for Jørgen Bardenfleth har løbende justeret organisationen til det marked, vi opererer i. Derfor er organisationen rigtigt gearet også til de nye produkter, der kommer i en lind strøm til efteråret. Det glæder jeg mig selvfølgelig at få dem til at lande her i Danmark, så kunderne og vores partnere bliver glade og tilfredse."

Danmark skal være en del af eliten
Hvordan vil du præge firmaet på lidt længere sigt?

"Det, vi vil gøre, er at fortsætte den gode linje og at blive ved med at være attraktive for kunderne og sørge for, at de bliver endnu mere inspireret af Microsofts teknologi."

Han peger på, at også den internationale konkurrencesituations krav til offentlige sektorer og private virksomheder inden for digitalisering, hvor Danmark ifølge direktøren i lang tid har været førende, er et område, hvor Microsoft kan hjælpe.

For det er vigtigt, at Danmark fortsat er førende, så vi ikke sakker bagud, fortæller han.

"Jeg tror, at vi kan være en bidragsyder til at skabe stærk konkurrence, effektiv kommunikation og inspirerende teknologi, som folk synes, at det er sjovt at arbejde med, når de står ud af sengen om morgensen," siger Niels Soelberg.

Læs også:

Bardenfleth stopper: Ny direktør i Microsoft Danmark

Derfor er nyt job til Jørgen Bardenfleth en forfremmelse
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere